Sport

VIDEO | Proiectul Vrancea Trophy a împlinit 20 de ani

Ziarul de Vrancea
14 sep 2023 957 vizualizări

Citiți în continuare cum s-a dezvoltat proiectul Vrancea Trophy în această perioadă

”Proiectul Vrancea Trophy, a pornit de la Vrancea Trophy competiția Internațională, cel mai mare eveniment sportiv al județului Vrancea, inițiat în 2003 de Profesorul Antrenor Emerit al Tenisului, Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani - George Bucuroiu - și derulat ca atare timp de 15 Ediții, strângând sportivi și sportive de pe mai bine de 5 Continente și chiar Oceania, pentru punctele ATP, WTA, ITF sau Tennis Europe și pentru sutele de mii de $ puse în joc de-a lungul celor 10 ediții masculine, 4 ediții feminine și primei ediții pentru juniori de la Campionatele Europene de Vară pe Echipe, Zona D, în 2022.

Toate acestea sunt rodul unei munci de echipă, de decenii, în slujba viziunii pe care o avem pentru descoperirea de noi copii, creșterea și dezvoltarea de noi juniori și tineri, alături de oferirea seniorilor și familiilor mediului cel mai propice formării și exercitării unui mod și stil de viață activ, echilibrat, sănătos și ca metodă de dezvoltare personală și de educație, printr-unul dintre cele mai complexe și frumoase sporturi: TENISUL.

Anul acesta, la împlinirea a 20 de ani de la inițierea Vrancea Trophy (în 2003) și la 13 ani (în 2010) de la depunerea primei propuneri de finanțare având dedicația și forma pe care acum Vrancea Trophy 2023 a reușit sa o capete, cu nenumărate provocari, eșecuri și reușite, care ne-au folosit ca repere și ne-au orientat drumul, iată-ne aflati în toamna anului 2023, iar la Vrancea Trophy se culeg roade!

Echipele Focșani Green și Focsani Blue avandu-i pe următorii sportivi in componenta:

Ticu Daria

Munteanu Maria

Liciu Mara

Năstase Petru

Luca Rareș

David Andrei

Voicu Arianna

Bârlădeanu Ingrid

Jinga Elena

Năstase Maria

Stoian Andreea

Ungureanu Dragoș

Hăineală Ștefan

Voicu Andrei

Nicolae Robert

Alături de căpitanii de echipă:

Ciubotaru Octavian

Petroianu Rareș

Paraschiv Dragoș

Cu toții parte a TEAM VRANCEA, beneficiind de suportul și încrederea părinților, dar prin efortul lor perpetuu și conjunctura oferite de frumoasa competiție pricinuită prin organizarea Campionatului Național Intercluburi de echipe de dublu, sub egida Federația Română de Tenis, acasă la Focşani, au obținut, cu aportul tuturor, medalia de bronz. O încununare a unei munci de echipă minunate, pentru care noi antrenorii și membrii echipei tehnice a Tenis Club Focșani-Școala de Tenis George Bucuroiu:

Nicolae Bogdan

Slăvoiu Alex

Atanasiu Zinel

Atanasiu Emilia

Boubatrân Laura

Bucuroiu Răzvan

Dima Vali

Bogoi Ciprian

Le urăm din toată inima Felicitări, cu deplină încredere că pot, prin acest intermediu, să descopere și să devină o nouă versiune proprie, din ce în ce mai șlefuită, atât personal, cât și școlar, profesional și sportiv, bineînțeles, practicând TENISUL!!

Adresăm, nu în cele din urmă, mulțumiri tuturor celor care ne sunt alături, dar nu numai, care iată fac aceste activități și acțiuni de dezvoltare personală, în cel mai practic și sportiv chip, prin tenis posibile!! Ne înclinăm înaintea d-voastră!!

Mulțumiri speciale distinșilor reprezentanți ai presei care iată, ne oferă încrederea și parteneriatul lor în transmiterea pe cele mai vizibile căi a informațiilor de calitate privind munca noastră, a tuturor!! Reverență în fata d-voastră, de asemenea!”

Echipa Vrancea Trophy și a Tenis Club Focșani - Școala de Tenis George Bucuroiu

Text informații:Vrancea Trophy

Vizionați și:VIDEO transmis de TVR Iasi-10 septembrie 2023

Vrancea găzduiește în aceste zile o competiție unică în țară: un turneu de tenis pentru echipe dedicat exclusiv juniorilor sub 14 ani. Campionatul Național Intercluburi pe Echipe de Dublu U14 se desfășoară sub egida Federației Române de Tenis și face parte din suita de evenimente derulate pe parcursul anului în cadrul Vrancea Trophy.”-TVR Iasi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.