Sport

VIDEO | Fotbal în mlaștină la meciul ACS Homocea-CSM Adjud din Cupa României. Despre starea reală în care a ajuns acest sport

Ziarul de Vrancea
17 apr 2023 1492 vizualizări

Cel mai elocvent exemplu privind calitatea slabă a competiției Cupa României la fotbal, contrar a ceea ce pretind actualii șefi ai Federației de specialitate, în special în fazele ei incipiente, este reprezentat de ceea ce s-a petrecut zilele acestea, la meciul dintre ACS Homocea și CSM Adjud, așa cum explică într-un articol publicat joi, 13 aprilie 2023, jurnaliștii de la prosport.ro.

„Naționala de polo a României ar fi invidioasă pe «bazinul» de pe gazon” sau „jucătorii au avut mari dificultăți în a mima măcar ceva asemănător cu fotbalul” sunt doar câteva dintre comentariile acide ale jurnaliștilor de la ProSport la adresa condițiilor în care s-a ținut meciul ACS Homocea-CSM Adjud din faza județeană a Cupei României la fotbal. 

Meciul, câștigat de oaspeți cu scorul de 2-1, a contat pentru semifinalele fazei județene, pe Vrancea, din cadrul ediției viitoare deja a Cupei României. Imaginile nu mai au practic nevoie de comentarii. 

Cum s-a jucat fotbal în semifinalele Cupei României, faza județeană în Vrancea!

Concret, partida s-a disputat realmente într-o mlaștină, generată în urma unei ploi torențiale petrecute anterior. Jucătorii celor două echipe au avut mari dificultăți în a mima măcar ceva asemănător cu fotbalul, iar imaginile nu mai au practic nevoie de comentarii.

 

Iar comentariile oamenilor care au urmărit live, online, această partidă, pe pagina de Facebook „Est Media Press”, sunt mai mult decât sugestive:

„E impracticabil terenul. Cum să se joace în halul ăsta?”

„Cum să lași să se joace un meci în asemenea condiții?”

„Se joacă polo în Homocea sau mi se pare mie?”

„Steaua – Valencia”

„Se joacă în China, într-o orezărie”.

Prima reacție din tabăra câștigătoare

Antrenorul echipei CSM Adjud, fostul fotbalist Giani Florean, a ținut, prin intermediul ProSport, să le mulțumească jucătorilor săi pentru determinarea arătată în această partidă, dar și tuturor celor care susțin, moral sau material, echipa.

”Aș vrea să le mulțumesc celor care sprijină activitatea fotbalistică din Adjud: primarul, managerul, jucătorilor, pentru efortul depus, și susținătorilor! Vom continua să ne luptăm până la final!”, a spus fostul fotbalist.

Citiți întreg articolul publicat de prosport.ro accesând titlul alăturat:Imagini ireale în fotbalul românesc, condus de Răzvan Burleanu: cum s-a jucat fotbal în semifinalele Cupei României, faza județeană! Naționala de polo a României ar fi invidioasă pe „bazinul” de pe gazon! Prima reacție din tabăra câștigătoare | VIDEO


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.