Sport

VIDEO | FRF a stabilit meciurile barajelor de promovare în Liga 3, ediția 2024/25.Campioana Vrancei va întâlni campioana Buzăului

Ziarul de Vrancea
12 feb 2024 1053 vizualizări
Foto:arhiva ZdV.Credit foto:liga2.prosport.ro
Foto:arhiva ZdV.Credit foto:liga2.prosport.ro

Federația Română de Fotbal a stabilit marți, 6 februarie 2024, prin tragere la sorți, duelurile din barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25.Jocurile rezultate se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute. Acum a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total. Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2024/25, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Meciurile rezultate în urma tragerii la sorți sunt:

 

Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul echipe adverse.

În vara anului 2023 au avut loc următoarele dueluri:

Doar ocupanta locului 1 în Liga 4 merge la baraj, dacă îndeplinește condițiile de participare

Asociaţiile judeţene de fotbal și AMFB sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă (CIS).

La meciurile de baraj au dreptul să participe doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a 4a din fiecare județ sau din București. În situația în care echipa campioană nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj, deoarece nu deține personalitate juridică și/sau CIS, jocurile de baraj în care era repartizată nu se vor disputa, urmând ca adversara, dacă îndeplineşte condițiilede participare,  fie declarată câștigătoare.

FRF permite și modificarea formei și/sau structurii juridice a campioanei județene, respectiv a Bucureștiului care va participa la baraj, însă trebuie să îndeplinească procedurile prevăzute de regulament.

Text informații + foto + VIDEO:liga2.prosport.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.