Sport

VIDEO | Echipa de fotbal CSL Victoria Gugești a ratat calificarea în liga 3 deși a câștigat cu 1-3 meciul din turul 2 al barajului

Ziarul de Vrancea
27 iun 2023 1264 vizualizări

Echipa de fotbal CSL Victoria Gugești a ratat calificarea în liga 3 chiar dacă a câștigat meciul din turul 2 al barajului la Cernavodă cu 1-3(0-0).Echipa de fotbal Șoimii/Axiopolis Cernavodă, campioana județului Constanța, a promovat sâmbătă 24 iunie 2023 în Liga a 3-a, la capătul partidei retur din barajul de promovare, pe care a susținut-o pe teren propriu, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă, cu CSL Victoria Gugești, campioana județului Vrancea.  

Sâmbătă 24 iunie 2023 s-a disputat, stadionul „Ideal“ din Cernavodă meciul din turul 2 al barajului de promovare în liga 3 la fotbal dintre Șoimii/Axiopolis Cernavodă și CSL Victoria Gugești.Chiar dacă meciul nu mai avea, teoretic, miză prea mare, din moment ce, în tur, campionii județului Constanța, antrenați de cunoscutul Petre Grigoraș, se impuseseră cu scorul de 4-1 în fața campionilor județului Vrancea, chiar pe stadionul din Gugești în realitate sâmbără 24 lucrurile aveau să arate altfel decât în teorie.Și aceasta pentru că partitida de la Cernavodă a început cu speranțe pentru gugeșteni, gazdele rămânând în 10 oameni din minutul 4, în urma unui cartonaș roșu. Jucătorii Victoriei Gugești nu au reușit, însă, să profite, iar prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-0.În repriza a doua, ambele formații și-au creat ocazii de gol, iar gugeștenii au fost aproape de o surpriză. Astfel fotbaliștii vrânceni au deschis scorul, dar au fost imediat egalați. Echipa de fotbal CSL Victoria Gugești  a mai înscris apoi de două ori și mai avea nevoie de un gol pentru a trimite partida în prelungiri. Lucrurile au fost însă încurcate după ce fotbaliștii vrânceni au primit două cartonașe roșii (al doilea în ultimele minute de joc). Jucătorii de la CSL Victoria Gugești  au riscat totul pe cartea atacului  iar fotbaliștii de la Șoimii/Axiopolis Cernavodă au avut ăn aceste condiții câteva mari ocazii mari  pe contraatac. Nu s-a mai înscris însă niciun gol, astfel că meciul Șoimii/Axiopolis Cernavodă – CSL Victoria Gugești s-a terminat cu scorul de 1-3 (0-0). Chiar dacă partida de sâmbătă 24 iunie 2023 s-a încheiat cu victoria CSL Victoria Gugești cu scorul 3-1 (0-0), cum Șoimii/Axiopolis Cernavodă (antrenor, Petre Grigoraș) se impusese în tur cu 4-1, formația de pe litoral a acces în eșalonul al treilea al fotbalului românesc cu scorul general de 5-4.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.