Sport

VIDEO + Foto | Sportivii judoka de la CSM Adjud 1946 s-au întors cu 9 medalii de la Constanța

Ziarul de Vrancea
21 iun 2023 819 vizualizări

9 Medalii, dintre care 3 de aur, 5 de argint, una de bronz și 1 loc V, au obținut sportivii judoka de la  CSM Adjud 1946 pregătiți de antrenprul Cristian Ciupitu la Cupa Pantheon, desfășurată la Constanța. La competiție au participat echipe din România, Ukraina și Republica Moldova. 

Cupa Pantheon, prima competiție organizată de Clubul Sportiv Pantheon Constanța în cadrul proiectului „Judo – Sport și educație“, desfășurat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, a reunit 150 de copii.


Aceștia au reprezentat în cea mai mare parte a lor cluburi de judo din județul Constanța, însă concursul s-a bucurat și de participarea unora veniți din țară, precum și din Republica Moldova și Ucraina.

”Împărțiți pe categorii de vârstă, U13 și U15, și de greutate, aceștia s-au luptat pentru medalii și cea mai înaltă treaptă a podiumului. Indiferent însă de rezultatul din concurs, cu toții au primit diplome și cadouri pentru participarea la întrecere. Un alt câștig pentru micuții judoka a fost participarea în cadrul evenimentului a unor sportivi deja consacrați din cadrul Clubului Sportiv Pantheon Constanța, precum David Fodor, Iulian Surlă sau George Lozovanu, cu toții campioni naționali, balcanici, europeni și chiar mondiali”, a menționat George Teșeleanu, președintele Asociațieia Club Sportiv Pantheon Constanța.

Luptele au avut loc pe tatami-ul din sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța. De asemenea, acestea s-au desfășurat în baza regulamentului proiectului „Judo – Sport și educație“, coroborat cu regulamentul Federației Române de Judo.

„Ne-am bucurat de o participare numeroasă, ținând cont că am avut 150 de sportivi. Este o surpriză plăcută pentru noi, mai ales că este prima competiție din cadrul proiectului „Judo – Sport și educație“. Concursul a fost unul de bun augur pentru toți participanții. Cu toții au avut de câștigat, indiferent că vorbim despre sportivii români sau cei din Ucraina. Cu siguranță ne vom bucura de același succes și la următoarele două competiții care vor mai fi organizate în cadrul proiectului și vom avea cel puțin la fel de mulți participanți, mai ales că nivelul competițional va fi și el unul mai mare“, a precizat sensei Iulian Surlă, antrenor la Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.