Sport

Victorie uluitoare la handbal masculin

Ziarul de Vrancea
29 oct 2019 978 vizualizări

Multinaționala Dinamo București a zdrobit vicecampioana Poloniei, Wisla Plock, scor 29-20 și are șanse mari de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor pentru faza a doua

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, a învins,aseară, pe teren propriu, cu scorul de 29-20 (13-10), formația poloneză Wisla Plock, în cea de-a șasea etapă din Grupa D a Ligii Campionilor. Dinamo, care a terminat la egalitate în partida din deplasare cu formația poloneză, s-a impus, mai greu la început și apoi din ce în ce mai clar în fața vicecampioanei Poloniei. Din echipa dinamovistă au făcut parte doar patru români, alături de trei tunisieni, trei iranieni, doi croați, un egiptean, un maghiar, un sârb și un brazilian. Au marcat pentru echipa pregătită de Constantin Ștefan: Alouini 6, Kaduz 6, Gavriloaia 5, Negru 5, Mamdouh 4, Bamour, Nantes și Vujic, iar portarul iranian Heidaridad a făcut din nou o partidă excelentă. În primele partide, Dinamo a obținut rezultatele: 28-28 cu Kadetten (Elveția), 28-25 cu IFK Kristiansand (Norvegia), 35-28 cu GOG (Danemarca), 30-20 cu Cehovskie Medvedi (Rusia) și 26-26, în Polonia, cu Wisla. În această etapă se mai joacă Kadetten - GOG (astăzi) și Cehovskie Medvedi - IFK Kristianstad (sâmbătă). Dinamo conduce în clasamentul grupei, cu 10 puncte, urmată de GOG - 8 puncte (un meci mai puțin), de Wisla Plock - 5 puncte, de Kadetten - 4 puncte (un meci mai puțin), de IFK - 3 puncte (un meci mai puțin) și Chekhovskie Medvedi, niciun punct (un meci mai puțin). Dinamo București va evolua în etapa viitoare, pe teren propriu, cu Kadetten, în 6 octombrie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.