Sport

Un meci de nepovestit nimănui

Ziarul de Vrancea
14 apr 2018 745 vizualizări

Metz Handball a învins pe CSM București cu 27-20 (14-9) în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin * la adăpostul diferenței de 13 puncte din tur, echipa română s-a calificat în Final Four

Meci de coșmar la Metz pentru handbalistele bucureștene pregătite de Per Johansson a fost de nerecunoscut în fața formației franceze, în frunte cu vedetele Cristina Neagu și Isabelle Gulden. Pe fondul unei ineficiențe neobișnuite în atac (14 goluri din acțiune pe parcursul unui meci întreg!), gazdele și-au mărit constant avantajul și au ajuns să aibă avantaj de zece puncte la mijlocul reprizei secunde ceea ce le-ar fi permis să spere. Din fericire pentru noi, o asemenea posibilitate le-a blocat pe franțuzoaice chiar în final, astfel că CSM, fără să manifeste niciun semn de revenire, a reușit să oprească iureșul gazdelor. Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 8 goluri, Isabelle Gullden 7, Gnonsiane Niombla 2, Majda Mehmedovic 1, Amanda Kurtovic 1, Maritt  Fråfjord 1. Celelalte trei echipe calificate la Turneul F4 de la Budapesta sunt: Györ, HC Vardar Skopje  și Rostov-Don. Rezultatele din celelalte trei partide retur ale sferturilor sunt: Rostov-Don – Ferencvaros Budapesta 32-22 (20-12); HC Vardar Skopje – FC Midtjylland 32-25 (17-12),  Györ – Buducnost Podgorica 30-28 (15-15). În tur, Rostov-Don a câștigat cu scorul de 31-29 (16-15), Gyor s-a impus cu 26-20 (12-9), iar HC Vardar cu 24-23 (13-16).

Oltencele, în finala Cupei EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formația Kastamonu (Turcia), scor 18-18 (9-10), în manșa retur din semifinalele Cupei EHF și s-a calificat, în premieră, în finala competiției. În tur, scorul a fost 23-22 pentru Craiova. În prezența a peste 4.000 de fani, principalele marcatoare ale echipei antrenate de Bogdan Burcea au fost Gabriela Țicu 6 goluri și Cristina Florianu 4. Pentru Kastamonu a jucat și portarul Anca Robescu. În ultimul act SCM se va confunta  cu formația norvegiană Vipers Kristiansand, care a trecut în semifinale de danezele de la Viborg HK (31-34 în tur și 29-23 în returul disputat tot sâmbătă).  Deținătoarea trofeului este formația rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în Liga Campionilor.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.