Sport

Un derby vechi cât lumea

Ziarul de Vrancea
1 apr 2018 544 vizualizări

Juventus Torino – Real Madrid este capul de afiș al sferturile de finală ale Ligii Campionilor, manșa tur * partida de pe “Delle Alpi” poate fi urmărită și pe Pro TV, astăzi, de la 21:45

Astăzi și mâine au loc partidele din manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Astăzi, de la ora 21:45 se întâlnesc într-un fel de “clasico” al Cupelor Europene, Juventus Torino și Real Madrid, în fapt, reeditarea finalei de anul trecut câștigată de Real cu 4-1. Antrenorul ibericilor, Zinédine Zidane, va trebui să se confrunte din nou cu echipa la care s-a consacrat în marele fotbal, înainte de a veni la Madrid. Juventus nu a mai pierdut pe teren propriu din în Liga Campionilor din 2013, iar singurul eșec acasă în fața Realului s-a produs în 1962. Zidane nu se va baza pe fundașul central Nacho, accidentat în partida cu Las Palmas (3-0 pentru Real). De la Juventus, vor lipsi Mehdi Benatia și Miralem Pjanic (suspendați), iar Alex Sandro, Mandzukic și Bernardeschi sunt incerți. Celălalt meci de astăzi de dispută la aceeași oră la Sevilla, între formația locală și Bayern München. Sevilla a pătruns pentru prima dată în sferturile de finală ale primei competiție europene după 60 de ani, urmare a unei victorii istorice în fața echipei lui José Mourinho, Manchester United (2-1, pe “Old Trafford). Meciul de pe stadionul “Ramon Sanchez Pizjuan” este primul dintre cele două echipe în întreaga istorie a Cupelor Europene. La Bayern, revin în lot Arturo Vidal și Juan Bernat, care au fost recuperați după accidentarea ce i-a ținut departe de meciul cu Borussia Dortmnud. Antrenorul Jupp Heynckes va avea la dispoziție aproape întreg lotul. Excepțiile sunt Manuel Neuer, în continuare accidentat la picior și Kingsley Coman, accidentat la gleznă de la sfârșitul lunii februarie. Sevilla îl are suspendat pe Banega, iar Carole, Corchia și Mena sunt incerți. Mâine (tot de la 21:45) vor avea loc partidele FC Barcelona – AS Roma și Liverpool – Manchester City. La Barcelona, cea mai importantă noutate este revenirea lui Busquets. Închizătorul echipei catalane și-a fracturat un deget, la 14 martie, la meciul cu Chelsea, din returul optimilor Ligii Campionilor și a lipsit la meciurile amicale ale Spaniei cu Germania și cu Argentina, dar și la partida cu FC Sevilla, din campionat. Roma nu va conta pe Under și Karsdorp și sunt probleme serioase cu belgianul Nainggolan. La derbiul englez de pe Anfield, necazuri mai mari au oaspeții, care ar putea fi lipsiți de “Kun” Agüero. O absență notabilă și certă este la Liverpool, mijlocașul Adam Lallana.

Toate meciurile pot fi urmărite pe canalele Telekom Sport și LOOK TV. Meciul de astăzi, Juventus – Real, se vede și pe ProTV.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.