Sport

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a

Ziarul de Vrancea
13 nov 2018 929 vizualizări

UMO Serv a fost unul dintre sponsorii TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul AUREL CÎMPEANU ediția a XVI-a care s-a desfășurat pe 10 noiembrie 2018 în Sala Sporturilor din Focșani.

A fost o competiție sportivă de talie internațională care a reunit 314 de sportivi, aceștia provenind de la 19 de cluburi de judo din România, Serbia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, SUA și Cuba, categoriile de concurs fiind U15 și U18, atât pentru băieți cât și pentru fete.

Un sponsor de tradiție al Memorialului, UMO Serv s-a implicat în bună desfășurare a evenimentului, asigurând cu profesionalism serviciile de securitate, pe toată perioada Turneului neînregistrându-se niciun eveniment nedorit.-UMO Serv-contul de facebook

La data de 10.11.2018, așa cum era de așteptat, epicentrul judoului a fost la Focșani. Într-o atmosferă electrizantă, nume mari din judoul românesc și international au venit pentru a preda o lecție de sportivitate și modestie viitorilor campioni de pe tatami, ce au fost prezenți în Catedrala Sportului Vrâncean.

Ediția 2018 a TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU” a adunat 314 sportivi de la 39 de cluburi de judo din România, Serbia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Cuba și SUA.

Într-o atmosferă de sportivitate și prietenie deplină, legendele judoului românesc, Alina Dumitru, Adrian Croitoru, Constantin Niculae și Lucian Grigoropol (fondatorul judoului vrâncean) și-au dat mâna cu două nume mari ale judoului Mondial: din Cuba, cu Asley Gonzalez, multiplu campion panamerican, campion mondial și vicecampion olimpic, iar din SUA a fost prezent Mikhail Kozitskiy de la clubul Yawara Force din Pennsylvania, posesor al centurii negre 6 dan.

Invitații străini au susținut două scurte demonstrații în fața viitorilor campioni, Asley Gonzalez susținând și un stagiu de pregătire, duminică pe 11.11.2018, cu sportivii care au dorit să cunoască îndeaproape secretele marelui campion.

A fost un weekend fabulos dedicate judoului, la ediția a XVI-a a TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”, concluzia finală fiind întrebarea care a stat pe buzele tuturor participanților: ”oare cu ce legendă a judoului mondial ne vor surprinde organizatorii la ediția a XVII-a ?”.

Din partea organizatorilor mulțumiri speciale pentru Vlad Vișan, component al lotului olimpic de judo al României, pentru eleganța și devotamentul pentru competiție de care acesta a dat dovadă.

Mulțumiri tinerilor voluntari de la clubul Interact Varana Focșani pentru eforturile depuse la buna desfășurare a competiției, DJ-ului Cătălin Caleț care ne-a oferit probono sonorizarea pentru acest eveniment, neuitându-i nici pe Ciprian Bogoi și Geo Munteanu, neobosiți în surprinde în imagini spectacolul acestui turneu important pentru comunitatea noastră.

Această competiție nu ar fi fost posibilă fără aportul adus de sponsorii UMO Serv și Pandora Prod, cu sprijinul Carrefour Focșani, Altdorf Tehnik, Crama Gîrboiu, Conf Binale Mălinoiu și Mondo Travel România. De asemenea, mulțumiri și Direcției Județene pentru Tineret și Sport Vrancea pentru suportul oferit constant competiției vrâncene.

Vă așteptăm cu drag la competiția din 2019, mult succes tuturor!-Turneul International de Judo Memorialul ”Aurel Cimpeanu”-contul de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.