Sport

Uhrin se întoarce în România

Ziarul de Vrancea
8 iun 2020 869 vizualizări

Tehnicianul plecat în iarnă de la Dinamo va prelua pe Gaz Metan Mediaș

Tehnicianul ceh Dusan Uhrin va antrena echipa Gaz Metan Medișa, în locul lui Edward Iordănescu, a anunțat președintele clubului, Ioan Mărginean. Întrebat la Digi Sport dacă Dusan Uhrin vine la Mediaș, Mărginean a răspuns: „Eu am convingerea că da. În mod normal toată lumea își ia niște precauții suplimentare, respectiv mi se pare normal să aibă două teste ca să poată să intre în contact cu echipa. Am reziliat pe cale amiabilă cu staff-ul lui Edi, astăzi au semnat actele. Echipa are staff tehnic, are un program pe care domnul Uhrin îl va comunica pentru săptămâna ce urmează, să pregătim meciul de luni de la Giurgiu.”

Ieri, Mărginean a precizat că Uhrin va fi prezent la Giurgiu: „Antrenorul a fost propus administratorului judiciar, administratorul judiciar a avizat contractul, rămâne să-l înregistrăm la ligă. Domnul Dusan Uhrin trebuie să aibă trei teste în 14 zile, pe care le face în Cehia, apoi poate să vină și să intre în anturajul echipei. În momentul acesta nu putea să intre pentru că avem un protocol și jucătorii, inclusiv eu, am făcut testele ca să putem să-l respectăm”, a declarat Mărginean.

Ultima oară, Uhrin a antrenat formația Dinamo, din luna august a anului trecut până la 9 martie. Dusan Uhrin jr. a mai pregătit în România echipele Poli Timișoara, în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), și CFR Cluj (2009). Noul tehnician al medieșenilor și-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga și a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.