Sport

TVR a arestat Cupele Europene

Ziarul de Vrancea
31 iul 2017 567 vizualizări

Patru dintre cele cinci partide cu echipe românești din această săptămână vor fi transmise de postul public

În această săptămână se dispută meciurile din turul III preliminar al Ligii Campionilor și Ligii Europa (manșa retur), penultimul obstacol înainte de grupe. Trebuie de precizat, însă, că reprezentantele noastre în Liga Campionilor își asigură cel puțin un loc în grupele Ligii Europa, dacă trec de meciurile din această săptămână. Cele două echipe românești joacă miercuri: de la ora 20:00, FC Viitorul va juca în deplasare cu Apoel Nikosia, după victoria cu 1-0 de la Ovidiu. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Aleksei Eskov la centru și va fi transmis de TVR 2. FCSB joacă la Plzen cu Viktoria, după un 2-2 pe teren propriu care o obligă la victorie. Meciul va fi transmis de TVR 1 iar arbitrii sunt din Spania (Alejandro Hernandez central). De altfel, postul public de televiziune a luat aproape toate meciurile cu echipe românești, inclusiv din Liga Europa. Cele trei echipe angrenate, Astra Giurgiu, Dinamo și CSU Craiova joacă toate, joi, în deplasare. Partida Oleksandria (Ucraina) – Astra (în tur, 0-0) începe la ora 20:00, iar Athletic Bilbao – Dinamo (1-1), la 21:45, ambele fiind transmise de TVR 1. Tot de la 21:45 are loc și partida de pe “San Siro”, AC Milan – CSU Craiova (în tur,1-1), pe care o putem urmări pe ProTV. Arbitrii vor fi din Austria (Oliver Drachta) pentru Astra, Muntenegru (Pavle Radovanovic) pentru Dinamo și, respectiv, Bulgaria (Nikola Popov) pentru Craiova.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.