Sport

Țucudean, dresor de câini

Ziarul de Vrancea
20 aug 2018 490 vizualizări

Atacantul de la CFR Cluj a înscris două goluri în meciul cu Dinamo, câștigat cu 3-1 în etapa a V-a a Ligii I

Formația CFR Cluj a învins  pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I.  După o repriză fără prea multe faze notabile, Dinamo a reușit să deschidă scorul în min. 66 la o fază fixă: Nistor a executat un corner de pe dreapta, iar Mihai Popescu a proptit balonul cu capul în poartă. Bucuria “cățeilor” n-a ținut decât cinci minute, pentru că Țucudean a nimerit poarta cu un șut din întoarcere, printre fundașii bucureșteni. Apoi, Culio a centrat pentru Omrani (’73), iar Omrani pentru Țucudean și CFR câștigă la un scor concludent primul derby de pe Gruia, derby care a demonstrat, însă, că nu întâmplător a ajuns Dinamo echipa cu zece goluri primite în cinci etape. O recunoaște și Florin Bratu, cel căruia i s-a prelungit recent contractul de antrenor: "Cred că până la un moment dat am făcut un joc bun, consistent, dar s-a văzut lipsa de maturitate și experiență, am jucat cu tineri, contra echipei campioane și cred și sper ca din aceste meciuri jucătorii să acumuleze și să fim mai exacți. Trebuie să avem răbdare cu acești jucători tineri, pentru că ușor-ușor vom prinde încredere mai multă și experiență. Sunt bucuros per total de joc în ultimele meciuri, Dinamo a arătat spirit, a luptat până la capăt, chiar cu adversari mai bine clasați", a spus “Bratone” la Digisport. La rândul său, Antonio Conceiçao, a avut un discurs moderat: ”Rezultatele ajută echipa să crească, muncim mai ușor atunci când câștigăm. Trebuie neapărat să spun că echipa crește, e mai puternică, mai competitivă, avem mai multă calitate în joc. Știam că o să fie un meci greu, dar am meritat victoria pe care am obținut-o. Important este că am avut încredere până în ultimul minut, Dinamo nu a făcut nimic ca să merite avantajul. Echipa mea a înțeles mesajul pe care l-am transmis în timpul jocului”, a spus portughezul, care și-a exprimat părerea că Țucudean merită să joace la echipa națională. De altfel, meciul de la Cluj a fost urmărit de selecționerul Cosmin Contra.

Într-un alt meci din etapa a V-a: FC Hermannstadt – FC Voluntari 4-0 (3-0). Au marcat Tsoumou (’29, ’34), Tătar (’38), Petrescu (’68). În min. 51, portarul Drăghia l-a faultat în poziție de ultim apărător pe Tsoumou și a fost eliminat. Aseară s-a mai jucat și partida Universitatea Craiova – Concordia Chiajna.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.