Sport

Trotușul Ruginești și-a modernizat baza sportivă

Ziarul de Vrancea
22 aug 2023 923 vizualizări

Comuna Ruginești și-a modernizat stadionul de fotbal denumit în prezent stadionul comunal. Cu ocazia Zilelor comunei Ruginești, primarul Ion Avram, alături de conducătorii echipei de fotbal Trotușul Ruginești, Carmel Bostan și Neculai Albei, au inaugurat noua bază sportivă cu o partidă de pregătire în compania formației băcăuane AS Negri.

Bază sportivă are vestiare pentru gazde, oaspeți și arbitri,bănci de rezervă, gard împrejmuitor, dar și o suprafață de joc bună pentru meciurile din liga a patra.După desfășurarea partidei, organizatorii au oferit cupe, diplome și medalii celor două echipe ce se pregătesc pentru debutul unui nou sezon de liga a patra. Lucrările de modernizare a bazei sportive din Ruginești au demarat toamna trecută, condiții în care echipa locală a fost nevoită să evolueze în returul sezonului trecut pe stadionul municipal din Adjud. Revenită acasă, echipa Trotușul Ruginești își dorește să formeze un lot puternic și să aibă o evoluție cât mai bună în noul sezon din Superliga Vrancei.

Text informații + foto:ajfvrancea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.