Sport

Trei vedete la Ploiești

Ziarul de Vrancea
6 iun 2018 696 vizualizări

După meciul cu Finlanda, Contra menționează că i-au lipsit șase titulari

Selecționerul Cosmin Contra a declarat că în meciul amical cu Finlanda au lipsit șase titulari din echipa națională a României, din motive medicale sau din cazua cluburilor lor. "Nu am declarat în niciun moment că știu titularii. Până în septembrie se pot întâmpla multe. De aceea îmi doresc să-i văd pe toți jucătorii pentru că în septembrie... Din cadrul echipei au lipsit astăzi șase titulari, din punctul meu de vedere. Nu au fost prezenți din diferite motive, medicale sau din cauza cluburilor și am vrut să văd alți jucători. Se poate întâmpla ca în septembrie mulți jucători să fie accidentați sau să nu fie în formă bună, să nu joace la echipele de club și atunci vreau să văd toți jucătorii care pot să mă ajute. Am vrut să continui cu Tătărușanu, pentru că din punctul meu de vedere este portarul numărul 1 al naționalei", a declarat Contra, în conferința de presă de după meciul cu Finlanda. El consideră că Budescu nu este pregătit fizic la maximum: "Budescu, din punctul meu de vedere, poate să fie mult mai bine fizic. Astăzi și-a dorit să facă ceea ce i-am cerut eu, a făcut și faza defensivă, a băgat și alunecare. Budescu are acea sclipire prin care în orice moment al meciului îți poate face ceva diferit față de oricare alt jucător. Am vorbit cu el și sper ca în pregătirea de vară să se pună foarte bine la punct din punct de vedre fizic și să fie într-o formă foaret bună."

Lobonț are cartierul general în Italia

Portarul Bogdan Lobonț a declarat, ieri, după ce s-a retras din activitatea de jucător, că va avea "cartierul general" în Italia, fără să precizeze ce carieră va îmbrățișa. "A fost o seară plină de emoție. Nici la debut nu am avut așa așa emoții, dar trăiesc cu plăcere aceste emoții, cu siguranță nu o să mă mai întâlnesc cu astfel de momente. Este o etapă în parcursul meu, mă duc mai departe, începe alta, mult mai frumoasă. Este timpul lor, sunt băieți de calitate, în primul rând uman, după aceea vin calitățile tehnice și tactice, sunt jucători talentați și cu siguranță o să facă lucruri mărețe. Sunt pe drumul cel bun, au început să muncescă și vor continua pe această stradă, pentru că este strada cea bună. Deocamdată, mă bucur de această seară minunată, de mâine încolo o să am timp să îmi așez gândurile și ofertele. O să aflați cu siguranță despre viitorul meu. Cartierul general va fi în Italia. Am avut lacrimi în ochi în această seară", a declarat fostul portar al echipei AS Roma, la Pro X. 

Mourinho: “Nu știu dacă voi mai antrena vreun român”

La meci a asistat și tehnicianul formației Manchester United, José Mourinho, a declarat că nu a venit pentru a urmări jucători, ci doar pentru că este în vacanță. El a subliniat că e devreme să spună dacă România se va califica la Campionatul European. "A fost un meci amical, sunt în vacanță, nu am venit pentru jucători anume. Nu știu dacă România se va califica la Euro-2020, e devreme să spun. Îmi place să privesc, am fost în Austria, mă duc la Cupa Mondială. Nu se știe niciodată dacă voi mai antrena vreun jucător român, Chivu a fost parte din marea echipa a Interului, va fi mereu in inima mea...și il știu si pe Ioan Timofte, de când eram secund", a declarat Mourinho.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.