Sport

Trei echipe au șanse la titlul în liga de minifotbal

Dan Chiriac
29 mai 2019 1820 vizualizări

Mausoleul Mărășești, Flux Focșani și Green Garden Odobești au șanse matematice de a cîștiga titlul în liga de minifotbal. Dacă privim însă realist, odobeștenii au nevoie de un miracol pentru a deveni campioni, în condițiile în care Flux Focșani, echipă ce are un punct avans, joacă în ultima etapă cu ultima clasată Progresul. În aceste condiții, titlul se va decide cel mai probabil între Mausolelul Mărășești și Flux Focșani. Dar cum în fotbal s-au văzut miracole, orice este posibil. Clasamentul în acest moment este următorul: ACS Mausoleul Mărășești – 33 puncte; 2. CS Flux Focșani – 32 puncte; 3. Green Garden Odobești – 31 puncte; 4. PhoneSALE – 30 puncte; 5. AS Tomiță Lazăr – 26 puncte; 6. Progresul Focșani – 15 puncte. Mausolelul Mărășești va deveni din nou campioană dacă va învinge în ultima etapă pe Green Garden Odobești. Orice ce alt rezultat lasă cale liberă spre primul loc celor de la Flux Focșani. Până atunci, vineri, de la ora 20.00 se va disputa finala Cupei României ce va opune Flux Focșani și Green Garden Odobești. Sunt chiar două dintre echipele cu șanse la titlul de campioană. Tot vineri se vor juca semifinalele din Cupa Ligii. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.