Sport

Stoica face spume la gură

Ziarul de Vrancea
18 mar 2018 608 vizualizări

* Meme” critică arbitrii și îl jignește pe Dan Petrescu, după derbiul CFR – FCSB, scor 1-1

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, consideră că arbitrii favorizează echipa CFR Cluj pentru a o ajuta să câștige campionatul. El a spus despre Dan Petrescu, antrenorul rivalei, că "vorbește numai prostii" și "bate câmpii". "Eu nu am văzut nicio reluare. Dacă după toate discuțiile CFR deschide scorul printr-un penalty controversat, atunci nu înțeleg pentru ce ne mai chinuim să câștigăm un campionat dacă nu suntem lăsați.  Băi Mara, nu știu ce faci tu la CFR, dar noi am făcut adresă și CFR nu a vrut arbitri străini. Acest rezultat ajută foarte mult Universitatea Craiova, o echipă care joacă fotbal, nu cum joacă CFR. Vreau să fim lăsați. La Pintilii nu a fost absolut nimic. Nu se poate, ne purtăm frumos, nu am făcut presiuni. Nu am vorbit înainte de meci absolut nimic. L-am lăsat pe Petrescu să bată câmpii. Lasă-l în pace, că și așa vorbește numai prostii. Dar toate au o limită. Steaua, singura echipă din România care contează în Europa să nu fie lăsată să joace? De ce? Știți ce se întâmplă? Vine o echipă care câștigă artificial campionatul, nemeritat, se duce și pierde în preliminarii și iese afară. Mai ales că nici nu sunt capi de serie. Nici nu știu ce să cred, arbitri greșesc în defavoarea nostră sau în favoarea CFR. înclin să să cred că greșesc pentru CFR. Noi vrem arbitri străini la meciul retur. Sută la sută o să spună iar niște povești și apoi iar nu o să vrea, pentru că se gândesc că intră o dată în careu și primesc lovitură de pedeapsă", a declarat Stoica după meci. La rândul său, directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, l-a criticat,pe oficialul FCSB: “Mihai Stoica aberează foarte mult în ultima vreme. Întreabă cine sunt eu. Eu sunt director sportiv la CFR și iau decizii împreună cu conducerea. El în ultima vreme este doar responsabil cu scandaluri și nu face altceva decât să pună presiune. În afară de scandaluri cu arbitri și să jignească pe toată lumea nu face altceva. Jignește lumea care a făcut ceva în fotbalul românesc, el până acum nu a jucat nicăieri ca să-și permită să îl jignească pe Dan Petrescu”, a spus Mara la Digi Sport. Formația CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu și Mihai Pintilii au fost eliminați și oaspeții au egalat în minutul 90Â1. Au marcat: Culio ('38 - penalty) pentru gazde și Gnohéré ('90^1) pentru oaspeți. Culio a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un henț în careu al lui Romario Benzar. În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat și Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.