Sport

Schimbare de lider în Superliga Vrancei. Două echipe se luptă pentru titlul

Ziarul de Vrancea
27 oct 2023 1072 vizualizări

Istoria Superligii Vrancei la fotbal din sezonul precedent se repetă și în acest sezon. Victoria Gugești și CSM Adjud 1946 au un parcurs fără greșeală și cel mai probabil cele trei meciuri directe din acest sezon vor decide campioana județului.

După etapa de la final de săptămână, Victoria Gugești a trecut pe prima poziție, la golaveraj, după victoria cu 14-0 în fața celor de la Glora Bălești. CSM Adjud 1946 a deschis repede scorul în partida cu Siretul Suraia, oaspeții au egalat la 1, dar gazdele s-au impus în cele din urmă cu 8-1. Cel mai echilibrat meci al rundei a avut loc la Golești. Național a condus pe Sportul Ciorăști cu 2-0, dar s-a văzut egalată în minutul 92. Goleștenii au avut puterea să treacă peste șocul egalării și au punctat decisiv în minutul 94. Un alt meci interzis cardiacilor a avut loc la Ruginești. Derby-ul comunelor din nordul județului a revenit oaspeților cu 5-4, dar Trotușul Ruginești putea egala pe final chiar dacă a jucat în 10 oameni. Chiar dacă se află pe ultimul loc în clasament, echipa din Ruginești poate reveni în etapele următoare, având parte de un program relativ ușor.  CSO Viitorul Mărășești a trecut la scor de Dinamo Tătătranu. Alte două partide s-au încheiat nedecis: CSC  Dumbrăveni – FC Panciu 0-0 și Victoria Golgoanu – Energia Vulturu 1-1.

Text informații + foto: ajfvrancea.ro

Citiți și :Rezultatele complete ale etapei nr 6 a Sperligii Vrancei la fotbal seniori( Campionatul Județean)

Citiți și Clasamentul Superligii Vrancei la fotbal după 6 etape disputate

Citiți și programul meciurilor etapei nr 7 a Superligii Vrancei la fotbal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.