Sport

Șanse mici în Cupa EHF

Ziarul de Vrancea
18 ian 2020 1010 vizualizări

Handbalistele de la Gloria Bistrița și Măgura Cisnădie au fost învinse de echipe daneze, calificarea lor fiind compromisă

Echipa de handbal feminin Gloria Bistrița a fost învinsă duminică, în deplasare, de formația daneză Odense Handbold, cu scorul de 19-25 (9-9), în cea de-a treia partidă din grupa C a Cupei EHF. În cealaltă partidă a grupei, Erd (Ungaria)– MKS Lublin, 29-24. După două remize în primele meciuri din grupă, Gloria era la egalitate la pauză cu Odense, 9-9, dar a fost dominată în ultimul sfert de oră, după ce a condus cu 13-11 și 14-12. Pentru Gloria, Laura Pristăvița și Natalia Vasilevskaia au marcat câte 6 goluri, Diana Șamanț a înscris 2, iar Diana Ilina, Nicoleta Dincă, Magdalena Paraschiv, Mariana Costa și Daniela Rațiu, câte un gol. După trei etape, Odense este lider, cu 6 puncte, urmată în clasament de Erd (5), Gloria (2) și MKS Lublin (1). Formația bistrițeană a ajuns în grupa C a competiției, deși a fost eliminată de Corona în turul al treilea, însă EHF a decis excluderea echipei brașovene în urma scandalului de dopaj din lot. În grupa B, Măgura Cisnădie a fost învinsă ieri, în deplasare, de formația daneză Copenhaga Handball, scor 22-33 (8-14), în cea de-a treia partidă din grupa B a Cupei EHF. În cealaltă dispută a grupei B, Siofok (Ungaria) – Podravka (Croația) 30-30. Clasamentul este condus de Siofok și Podravka, ambele cu câte 5 puncte, urmate de Copenhaga (2) și Măgura Cisnădie (0). În primul meci al grupei, Măgura a pierdut, cu Podravka, scor 26-38, iar în al doilea, cu Siofok, scor 23-31. În etapa viitoare Măgura Cisnădie va juca pe teren propriu, tot cu Copenhaga Handball, în 26 ianuarie. Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.