Sport

Sabrina se apropie de WNBA

Ziarul de Vrancea
13 apr 2020 805 vizualizări

O baschetbalistă americană de origine română este pe prima poziție a draftului competiției profesioniste din SUA

Baschetbalista americană de origine română Sabrina Ionescu, de la Oregon Ducks, va atrage lumea reflectoarelor la draftul pentru liga profesionistă nord-americană (WNBA) de vineri, care va avea loc în formă virtuală din cauza pandemiei de coronavirus. Sabrina Ionescu (22 ani), prima jucătoare din NCAA care a marcat 2.000 de puncte în carieră, a reușit 1.000 de recuperări și 1.000 de pase decisive, va fi prima alegere la draft, discipola marelui Kobe Bryant urmând să fie o forță a ligii. „Are totul în materie de talent, dar oamenii vorbesc cel mai mult despre competitivitatea sa. Această calitate face diferența între cei mai mari jucători”, a declarat fosta mare jucătoare Rebecca Lobo, analistă pentru canalul ESPN.

Sabrina Ionescu este așteptată să ajungă la New York Liberty, care a avut un bilanț de 10 victorii și 24 de înfrângeri în sezonul trecut, dar se va reconstrui pentru sezonul viitor în noul său Barclays Center din Brooklyn. „Nu e cineva care stă în spate, vorbește cu coechipierii într-un mod constructiv”, a spus antrenorul echipei Liberty, Walt Hopkins, despre Sabrina Ionescu. WNBA a anunțat la începutul lunii că debutul sezonului regulat a fost amânat din cauza pandemiei, datele sale inițiale fiind 15 mai - 20 septembrie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.