Sport

S-au împiedicat de-un ciot

Ziarul de Vrancea
24 oct 2020 1032 vizualizări

Academica din Clinceni a stopat invincibilitatea Universității chiar la Craiova *Viitorul s-a salvat de rușine printr-un penalty în timpul adițional

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani 1-2 (0-1).Deaconu ('69) / Butean ('34 – autogol), Keyta ('87). La scorul de 1-1, în min. 58, medieșenii au rămas în inferioritate, deoarece Baco a primit al doilea „galben” pentru fault în careu la Roman. Ongenda a ratat lovitura de pedeapsă, iar după golul de la 35 de metri al lui Deaconu speranțele gazdelor au înviat. Însă de-abia intrat în teren la oaspeți Toutouh a „dansat” prin careul lui Buzbuchi și i-a oferit lui Keyta pasa de gol și de victorie.

*CSU Craiova – Academica Clinceni 0-1 (0-0). Cascini ('57). Al optulea val le-a fost fatal craiovenilor lui Cristiano Bergodi, învinși de o formație nițel norocoasă dar foarte bine așezată de antrenorul Ilie Poenaru. Și, parcă împotriva șabloanelor, portarul Vâlceanu n-a fost eroul meciului.

*UTA – Chindia Târgoviște 1-0 (0-0). Rusu ('52). De-abia acum, formația arădeană a obținut prima victorie pe noul stadion „Francisc Neumann. Decimată de COVID-19, Chindia a început curajos și a terminat în genunchi

* Astra Giurgiu – Politehnica Iași 4-0 (0-0). Găman ('62), Budescu ('84 – penalty), Wütrich ('89), Radunovic ('90^2). Scor care nu reflectă nici pe departe ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu. Pe lângă toate necazurile, ieșenii au rămas cu un om în minus în min.20, Francisc Cristea (la un duel aprig cu Valentin Gheorghe), dar au jucat și mai bine în zece. Gheorghe însuși a fost eliminat în min. 52, iar penaltiul transformat de Budescu a schimbat lucrurile Ca și în alte meciuri din acest sezon, echipa lui Pancu a căzut total în final și a primit trei goluri și șapte minute!

*Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 2-0 (1-0). Achahbar ('29), I.Fülöp ('77). Dinamo a venit în Ținutul Secuiesc pusă pe fapte mari, dar a încheiat meciul în genunchi.Golul lui Achahbar a demobilizat trupa gazdă iar mozaicul hispanic al lui Contra a trăit doar prin. zvâcnirile italianului Fabbrini.

* FC Viitorul – FC Argeș 2-2 (0-1). Gutzanaga ('60) Ciobanu (' 90^2 – penalty)/ Malele ('30 – penalty, '57). Argeșenii au condus cu 2-0 și au egalat in extremis printr-un penalty, general de Mățan, care a obținut ca bonus și eliminarea lui Matei.

Aseară s-a mai disputat și partida FC Voluntari – CFR Cluj. Etapa a VIII-a se încheie astăzi cu meciul FCSB – FC Hermannstadt (ora 21:00).

Etapa viitoare (30 octombrie – 2 noiembrie): FC Argeș - FC Voluntari, Dinamo – Astra Giurgiu (vineri), Academica Clinceni – Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Botoșani –UTA, FC Hermannstadt – CSU Craiova (sâmbătă), Politehnica Iași – FC Viitorul, CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș (duminică), Chindia Târgoviște - FCSB


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.