Sport

S-a bătut în cuie

Ziarul de Vrancea
12 ian 2018 587 vizualizări

Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc pe 18 aprilie

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat ieri, la finalul ședinței Comitetului Executiv că alegerile pentru postul de președinte al FRF vor avea loc la 18 aprilie. “E prima oară când se face anunțul de organizare a alegerilor cu mai bine de 90 de zile înainte, astfel ca fiecare candidat să-și poată face campania. Această propunere a venit la solicitarea membrilor Comitetului Executiv. De aceea s-a luat această decizie ca în 18 aprilie să avem organizate alegerile. Un alt aspect, pentru că eu îmi doream ca aceste alegeri să fie în luna mai, este că până la fiinalul lunii aprilie trebuie să depunem toate situațiile financiare. Trebuia astfel să organizăm două Adunări Generale. De aceea s-a considerat că este mai bine să fie pe 18 aprilie. Finala Cupei României va fi pe 27 mai”, a declarat Burleanu.

Întrebat dacă este hotărât să candideze, Burleanu a spus că este hotărât să și câștige următoarele alegeri. “Eu cred că am fost cât se poate de clar în atâtea ocazii. De fiecare dată am spus că voi candida. și nu numai că voi candida, dar voi și câștiga aceste alegeri fiindcă în mod cert îi cunosc mult mai bine pe membrii Federației Române de Fotbal decât orice alt candidat. și mai mult decât atât nu îmi este teamă de niciunul dintre candidați și nu mă voi retrage din această campanie. Un mesaj de continuitate am primit astăzi din partea membrilor Comitetului Executiv”, a mai spus Burleanu.   În privința posibilei colaborări cu Gică Popescu la organizarea Euro 2020, Burleanu a spus  că așteaptă o confirmare oficială de la Guvern pentru a vedea care este rolul lui Gheorghe Popescu, dacă fostul fotbalist va face parte dintr-un Comitet interministerial, iar după ce va primi documentele din partea executivului FRF va fi nevoită să colaboreze cu fostul internațional. Premierul Mihai Tudose a anunțat miercuri că Popescu a devenit consilierul său, urmând să se ocupe de pregătirile necesare meciurilor pe care România le va organiza în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020. “Așteptăm să vedem care va fi rolul lui, unul de consilier sau de manager. Ca șef al acestui proiect nu este posibil pentru că forul organizator este UEFA. Dacă ne dorim să avem un șef peste România, atunci acesta trebuie să fie numit de către UEFA. Vom fi nevoiți să colaborăm cu Gheorghe Popescu atât timp cât vom avea niște documente emise de către Guvernul României. Bineînțeles", a afirmat Burleanu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.