Sport

Rusescu a semnat cu Becali

Ziarul de Vrancea
6 aug 2018 665 vizualizări

FCSB mai umblă după un camerunez cu antecedente dubioase * la Craiova a sosit un paraguayan

 Atacantul Raul Rusescu a revenit la FCSB, grupare cu care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Jucătorul în vârstă de 30 de ani, care și-a ales tradiționalul tricou cu numărul 24, a semnat  ieri dimineață contractul și a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Rusescu va evolua, astfel, pentru a treia oară la echipă bucureșteană, pentru care a mai jucat între 2011 și 2013, respectiv 2014 și 2015, câștigând două titluri de campion al României, Cupă României, Cupă Ligii și titlul de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2012-2013. De asemenea, în cele 123 de partide jucate pentru roș-albaștri în toate competițiile, el a înscris de 54 de ori și a oferit 21 pase de gol.  Rusescu a evoluat ultima dată la Osmanlispor. El și-a reziliat contractul cu clubul turc înainte de a sosi la București. 

* FCSB e interesată să-l împrumute pe mijlocașul camerunez Joseph Minala (21 de ani), anunță site-ul LazioNews24.com.  "În ultimele ore, de serviciile sale se interesează Steaua București (n.r. FCSB). Minala ar avea șansa de a juca în Europa League și prin urmare ar putea să fie convocat pentru Cupa Africii pe Națiuni din 2019. Așadar, ar putea accepta oferta venită din România", scrie sursa citată. Minala s-a aflat în mijlocul unui uriaș scandal în 2014, când toată presa din Italia susținea că mijlocașul a mințit în legătura cu vârsta sa. Camerunezul avea atunci, conform actelor sale, 17 ani, dar apăruseră zvonuri conform cărora ar avea de fapt 42 de ani. Procurorii italieni au deschis o anchetă în acest sens, dar din lipsă de dovezi n-au putut să-l condamne pe Minala. În ultimele patru sezoane, Joseph Minala a fost împrumutat rând pe rând la Bari (2014/2015 și 2015/2016), Latina Calcio (2015/2016) și Salernitana (2017/2018).

* Clubul Universitatea Craiova anunță că a semnat un contract valabil pe trei ani cu jucătorul paraguayan Cesar Daniel Meza Colli, care a evoluat ultima dată în Azerbaidjan, la FC Keșla. Colli, care îl va înlocuit pe brazilianul Gustavo, transferat în China, nu are drept de joc în Cupele Europene.  Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei oltene are o talie de 1,72 m, este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul 7. Fotbalistul cu dublă cetățenie, paraguayană și italiană, a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la formații de tradiție precum FC Cesena și Deportivo Alaves. Colli a evoluat, de asemenea, în 73 de partide din prima ligă a Azerbaijanului, dar și în două meciuri din Serie A. În „dubla” din primul tur preliminar al acestui sezon UEFA Europa League, Colli a izbutit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă pentru fosta sa formație, FK Keșla.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.