Sport

Roglic mai ține șampania la rece

Ziarul de Vrancea
3 nov 2020 779 vizualizări

Slovenul a câștigat contratimpul cu cățărare din „La Vuelta” și are 39 de secunde în fruntea clasamentului general

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Jumbo Visma) a câștigat etapa a XIII-a din Vuelta, un contratimp în lungime de 33,7 kilometri desfășurat între Muros și Mirador de Ezaro. Din nefericire pentru sloven și din fericire pentru spectacolul din ultima săptămână, învingătorul de anul trecut din Vuelta nu a pus un timp uriaș între el și rivali Liderul echipei olandeze a fost secondat de americanul Will Barta (CCC), în timp ce pe locul trei a sosit portughezul Nelson Oliveira (Movistar). Hugh Carty a sosit pe IV (Educations First), după o zi fantastică consolidându-și locul III trei în clasamentul general,în timp ce liderul Richard Carapaz (Ineos) a sosit al șaptelea la doar 49 de secunde de Roglic, astfel că acum are de recuperat 39 de secunde pentru re câștigarea tricoului roșu. Din lupta pentru victoria finală a ieșit Dan Martin (Israel Start Up Nation), deși irlandezul a reușit o performanță contra-cronometru excelentă pentru nivelul său în această probă.”Nu am mai câștigat de mult un contratimp, e o zi specială pentru mine. Am suferit mult, toată lumea zicea că voi câștiga mai mult timp, dar la început s-a mers cap la cap. Am 39 de secunde avans, e evident că e mai bine să fiu în postura asta decât să am de recuperat o asemenea diferență. Trebuie să ne menținem concentrarea și să ne luptăm până la final, a spus Roglic, la final.(www.eurosport.ro)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.