Sport

Reacție dură a primarului Misăilă după înfrângerea echipei de fotbal seniori CSM Focșani 2007 în ultima etapă

Ziarul de Vrancea
27 oct 2023 5473 vizualizări

După înfrângerea înregistrată în ultima etapă a turului actualului sezon, sâmbătă 21 octombrie 2023 în meciul jucat la Tulcea, cu formația  ACS Hamangia Baia, nou promovată în serie, a echipei de fotbal seniori CSM Focșani 2007, primarul Cristi Valentin Misăilă a făcut publică, prin intermediul unei postări activată pe contul său de facebook o reacție deosebit de dură.”Dacă nici în acest sezon nu reușim ceea ce le-am promis focșănenilor încă de la înființarea echipei, eu, Cristi Valentin Misăilă, declar public că retrag orice sprijin financiar acordat pentru echipa de Liga a III-a și voi aloca acei bani către echipele de copii și juniori vrânceni ai clubului.Este un ultimatum dat acestei adunături de așa ziși fotbaliști, acestor mercenari care mănâncă bani de la bugetul local și își bat joc de culorile și istoria clubului focșănean.”, precizează primarul Misăilă în postarea sa.”Citiți în continuare conținutul integral al postării 

Echipa de fotbal a pierdut sâmbătă meciul disputat în etapa cu numărul 9 a Ligii a III-a la fotbal pe terenul formației de pe penultimul loc în clasament, ACS Hamangia Baia.

Un rezultat dezamăgitor, mult sub așteptările mele și ale focșănenilor care iubesc și susțin echipa de fotbal. După un început bun de campionat, reușim contraperformanța de a pierde rușinos pe terenul unei echipe nou promovate dintr-o comună din județul Tulcea cu doar 4 mii de locuitori.

Am susținut și susțin în continuare performanța și sporturile care aduc rezultate și reprezintă orașul nostru la cel mai înalt nivel. Sunt 7 ani de când echipa de fotbal se zbate în mediocritatea Ligii a III-a, 7 sezoane de așteptări și speranțe pentru focșăneni, nu și de rezultate.

Nu avem nevoie de mercenari care mănâncă bani de la bugetul local, de așa ziși profesioniști ai fotbalului românesc falimentar care profită de condițiile excelente pe care le oferim (mult peste nivelul Ligii a III-a), dar nu pun suflet pentru echipă.

Dacă nici în acest sezon nu reușim ceea ce le-am promis focșănenilor încă de la înființarea echipei, eu, Cristi Valentin Misăilă, declar public că retrag orice sprijin financiar acordat pentru echipa de Liga a III-a și voi aloca acei bani către echipele de copii și juniori vrânceni ai clubului.

Este un ultimatum dat acestei adunături de așa ziși fotbaliști, acestor mercenari care mănâncă bani de la bugetul local și își bat joc de culorile și istoria clubului focșănean.

Le cer în ceasul al doisprezecelea să facă dovada că sunt profesioniști și că au capacitatea de a face performanță, promovând în acest sezon echipa în al doilea eșalon al țării.

Cu regret în suflet spun tuturor celor care iubesc acest club că Marea Urzeala în jurul acestei echipe este doar pentru a arăta la final cu degetul spre vinovatul de serviciu = Primarul municipiului Cristi Valentin Misăilă.”-Cristi Valentin Misăilă

Citiți și: Înfrângere în deplasare, în ultima etapă a turului actualului sezon, pentru fotbaliștii CSM Focșani 2007

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.