Sport

Primul eșec al noului lider

Ziarul de Vrancea
2 feb 2018 692 vizualizări

Invinsă de Kasatkina la Sankt Petersburg * Monica Niculescu a pierdut în sferturile Taiwan Open în fața germanei Sabine Lisicki * Nastasi și Frunză deschid balul în Cupa Davis

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, a ratat, ieri, calificarea în semifinalele turneului Taiwan Open, fiind învinsă în sferturi de germana Sabine Lisicki, numărul 246 mondial. Lisicki s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, în două ore și 45 de minute. În faza următoare, Sabine Lisicki o va întâlni pe sportiva ucraineană Katerîna Kozlova, locul 85 WTA, care a trecut în sferturi de favorita nr.  5 și numărul 51 mondial, Iulia Putințeva (Kazahstan), scor 7-5, 6-3. În celelalte două partide s-au înregistrat rezultatele: Wang Yafan (China) – Eugénie Bouchard (Canada) 6-4, 6-0; Timea Babos (Ungaria) – Magda Linette (Polonia) 6-1, 6-3.

* După ce a învins-o joi seara în trei seturi (6-3, 1-6, 6-1) pe Irina Begu, sportiva cehă Petra Kvitova (29 WTA) a mai făcut un pas în turneul de la Sankt Petersburg, calificându-se în semifinale după victoria în fața numărului 6 mondial, letona Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2. Petra va juca în penultima fază cu germana Julia Goerges (12 WTA) care a scos din turneu revelația Evghenia Rîbakova (450 WTA). Într-o altă partidă, jucătoarea franceză Kristina Mladenovic (10 WTA) a câștigat cu 6-3, 6-3 meciul cu Katerina Siniakova (Cehia, 52) și se va confrunta în finală cu favorita gazdelor ruse, Daria Kasatkina, care a câștigat în fața proaspătului lider mondial, Caroline Wozniacki, scor 7-6, 6-3.

* Nicolae Frunză (596 ATP) îl va întâlni pe Ugo Nastasi, astăzi, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Luxemburg, care se va desfășura la Piatra Neamț.  Meciul va începe la ora 12.00. Conform tragerii la sorți de ieri al doilea meci va fi Marius Copil (94 ATP) – Christophe Tholl. Mâine, în a doua zi a confruntării, vor avea loc meciurile: Florin Mergea/Horia Tecău – Ugo Nastasi/Christophe Tholl, Marius Copil – Ugo Nastasi și Nicolae Frunză – Christophe Tholl. Primul meci va începela ora 11.00. Întâlnirea contează pentru turul I al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis. Pentru a reveni în Grupa I, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă pierd cu Luxemburg, tricolorii vor juca un tur play-off pentru menținere/retrogradare. Federația Internațională de Tenis (ITF) testează întâlniri de două zile în grupele zonale ale Cupei Davis, cu meciuri care să se dispute după sistemul cel mai bun din trei seturi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.