Sport

Petrescu vrea loterie!

Ziarul de Vrancea
25 feb 2020 753 vizualizări

Antrenorul CFR Cluj dorește să se ajungă la lovituri de departajare în meciul cu FC Sevilla, din returul 16-imilor Ligii Europa *partida din Andalucia va începe la ora 22:00, de la scorul de 1-1 din tur și va fi transmisă de Look Plus, Digi 1 și Telekom 1

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că este convins că șansele de calificare a clujenilor în optimile Ligii Europa sunt mici, el menționând că și-ar dori să se ajungă la lovituri de departajare la confruntarea cu FC Sevilla: „Este un meci foarte important, dar sunt realist și sunt convins că șansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm.. Penaltiurile astăzi le vom bate, poate. Dă, Doamne, să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Petrescu. El a lăudat calitatea terenului de la Sevilla: “Am crezut că jucăm golf când m-am dus pe teren. Și în Anglia când am fost terenul era senzațional, dar parcă nu ca acesta”.

La Sevilla,într-o altă conferință de presă, amtrenorul Julen Lopetegui a menționat că CFR Cluj este mai periculoasă în deplasare decât acasă și are capacitatea de a se adapta la orice sistem de joc, astfel că gruparea spaniolă este precaută înaintea returului de joi. “Avem ambiția de a ne califica, dar în același timp suntem precauți în ceea ce îi privește pe cei de la CFR Cluj și știm că sunt mai periculoși în deplasare decât acasă. Trebuie să fim pregătiți pentru a fi la cel mai bun nivel posibil. Trebuie să fim la cel mai bun nivel pentru a-i învinge. CFR Cluj a folosit diverse variante în astfel de competiții și știe cum să fie competitivNu știm cum vor juca mâine. Au un stil bine definit, dar uneori au schimbat sistemul defensiv. Au capacitatea de a se adapta la orice sistem, în funcție de necesitate”, a spus Lopetegui.

Meciul FC Sevilla - CFR Cluj se va disputa astăzi, de la ora 22.00, în manșa secundă a șaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.