Sport

Omrani e de vânzare?

Ziarul de Vrancea
18 aug 2019 635 vizualizări

Cel mai prolific marcator din preliminariile Ligii Campionilor este la mare căutare, dar CFR Cluj se codește să-l vândă

Atacantul Billel Omrani (26 de ani), de la CFR Cluj, a atras atenția mai multor cluburi din Europa. Atacantul francez are nu mai puțin de 3 oferte, din Israel și Scoția. Din câte se pare, unul dintre aceste cluburi pune la bătaie o sumă importantă, de 3.5 milioane de euro, dar CFR Cluj are de luat o decizie foarte dificilă. Fie alege banii, dar renunță la cel mai bun om de atac, fie îl păstrează, refuză oferta și își menține șansele de calificare în grupele Ligii Campionilor. Ce i se întâmplă astăzi lui Billel Omrani era greu de închipuit în urmă cu doi ani. Francezul are cifre uluitoare în preliminariile UEFA Champions League. Este golghterul competiției, cu șase goluri și are un gol marcat la fiecare 83 de minute jucate, în competiția supremă a cluburilor. Presa din Franța a început și ea să amintească despre reușitele jucătorului de la Olympique Marseille, cu doar șase meciuri în Ligue 1, înainte să ajungă în România. Transformarea lui Omrani se observă ușor în cifre. Petrescu a preluat un fotbalist cotat pe transfermarkt.de la 600.000 de euro, care astăzi este evaluat la 1,8 milioane de euro. Înainte de sezonul cu Dan Petrescu, acesta avea o realizare (gol sau pasă de gol), la 140 de minute jucate. Media de reușită a crescut cu cinci minute, în primul sezon, Omrani ajungând să fie decisiv în fața porții, la fiecare 74 de minute jucate, în actuala stagiune. În primul sezon, Dan Petrescu l-a transformat pe Omrani într-un pasator, acesta bifând cele mai mule pase decisive într-o stagiune, din cariera sa. Actuala stagiune CFR l-a arătat pe marcatorul Omrani, golgeterul din Champions League apărând mai des la finalizare, în lipsa lui Țucudean. Omrani a devenit și unul dintre fotbaliștii care aleargă cel mai mult de la CFR, remarcându-se și din punct de vedere al disciplinei tactice.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.