Sport

Oltenii punctează în mercato

Ziarul de Vrancea
22 iun 2018 652 vizualizări

Tânărul jucător Vladimir Screciu s-a transferat în Belgia, la Genk * un croat la CFR și un neamț congolez la Hermannstadt

Mijlocașul Vladimir Screciu a fost transferat definitiv de CSU Craiova la clubul belgian KRC Genk, a anuțat gruparea olteană. Screciu a semnat un contract pe trei ani cu posibilitate de prelungire cu încă un sezon, potrivit site-ului oficial al belgienilor. În vârstă de 18 ani, Screciu a evoluat în 38 de partide în Liga I pentru CSU Craiova, 44 de meciuri în toate competițiile. El are două selecții la naționala de tineret. Genk a terminat pe locul V în sezonul recent încheiat al campionaului belgian și ve evolua în preliminariile Ligii Europa.

* CFR Cluj anunță transferul mijlocașului croat Mate Males, care semnat, miercuri, iar de joi va începe antrenamentele alături de noii coechipieri. Males a jucat în cariera sa la Dinamo Zagreb, Lokomotiv Zagreb și HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat în ultimele 5 sezoane, bifând 127 de meciuri. Mijlocașul de 29 de ani are trei trofee câștigate: două titluri de campion al Croației cu Dinamo Zagreb și HNK Rijeka, dar și o Cupă a Croației, obținută tot cu HNK Rijeka.

* Kevin Boli, fundașul echipei CFR Cluj, va părăsi România în aceată vară.  Francezul îl va urma pe Dan Petrescu în China. „Vom primi peste 2 milioane pe Kevin Boli. Era un fundaș de încredere pentru noi, dar vom găsi un înlocuitor”, a declarat oficialul pentru DigiSport. Fundașul în vârstă de 27 de ani semnase cu CFR în vara anului trecut, când ardelenii achitau 400.000 de euro către Viitorul Constanța.

*Atacantul congolez Tsoumou Juvhel a fost transferat la FC Hermannstadt și a devenit primul jucător străin din istoria clubului sibian. Atacantul de 28 de ani a semnat un contract pentru o perioadă de doi ani. Juvhel are 1,89 m, 89 kg și deține dublă cetățenie (germană și congoleză). Fotbalistul este născut în Congo, dar crescut de mic în Germania. Transferat de la echipa cipriotă de prima ligă Ermis Aradippou unde în sezonul trecut a marcat 8 goluri și a oferit trei pase de gol. A mai jucat si la Eintracht Frankfurt, Blackburn, Preston, Senica și Alemania Aachen.Atacantul va purta tricoul cu numărul 9.

* FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu jucătorul Claudiu Herea, cel care a semnat, ieri, cu gruparea „galben-albastră”, un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 28 de ani, Herea evoluează pe postul de mijlocaș central, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării secunde CS Balotești.De-a lungul carierei, Claudiu Herea a mai jucat pentru Victoria Brănești, FC Viitorul Constanța, Rapid București și Sepsi Sfântu  Gheorghe, având 33 de meciuri disputate și 3 goluri marcate în primul eșalon.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.