Sport

Ofertă de la turci pentru Chiricheș

Ziarul de Vrancea
25 mai 2017 612 vizualizări

Oficialii clubului Galatasaray Istanbul vor face o ofertă pentru fundașul echipei SSC Napoli, Vlad Chiricheș, a anunțat,ieri, site-ul tuttomercatoweb.com, citând publicația turcă Fanatik.

Internaționalul român, care mai are contract cu SSC Napoli până în vara anului 2020, a marcat două goluri în 13 meciuri jucate în acest sezon în Serie A și a mai evoluat câte o partidă în Liga Campionilor și Cupa Italiei. Vlad Chiricheș, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziționat de SSC Napoli de la Tottenham Hotspur în vara anului 2015, după ce anterior mai jucase la formațiile Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu și Steaua București.

Înfrângeri pe linie ale voleibaliștilor

Naționala de volei masculin a României a fost învinsă, joi, de reprezentativa Rusiei, cu scorul de 0-3 (-18, -20, -21), în cea de-a doua partidă din grupa D a preliminariilor continentale pentru Campionatul Mondial din 2018, grupă care se desfășoară în Estonia. În primul meci al grupei, voleibaliștii tricolori au pierdut cu 1-3 (-15, -21, 22, -16) în fața țării gazdă. Din grupă, mai fac parte Kosovo, Muntenegru și Ungaria.  Prima clasată în fiecare din cele șase grupe ale turului secund se va califica la turneul final, iar a doua clasată din fiecare grupă va evolua și în turul III preliminar (meciuri între 11-16 iulie), pentru ultimul loc calificant din Europa. Turneul final al Campionatului Mondial va avea loc între 10-30 septembrie 2018, fiind organizat de Italia și Bulgaria. Sunt calificate direct Polonia (deținătoarea titlului mondial), Italia și Bulgaria, în calitate de gazde.

Manchester United, în clubul celor cinci

Manchester United a devenit al cincilea club care câștigă toate cele trei trofee europene, Liga Campionilor, Cupa Cupelor și Cupa UEFA. Manchester United a obținut, miercuri seară, pentru prima oară în istorie Liga Europa, după victoria, scor 2-0, cu Ajax Amsterdam. Englezii avea deja în palmares Liga Campionilor de trei ori și Cupa Cupelor o dată. United devine al cincilea club cu cele trei trofee în palmares, după Ajax Amsterdam, Bayern München, Juventus Torino și Chelsea.

Tielemans s-a transferat la Monaco

Mijlocașul echipei Anderlecht Bruxelles, Youri Tielemans, a fost achiziționat de formația AS Monaco, a anunțat, ieri, site-ul oficial al grupării franceze. Tielemans, în vârstă de 20 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu AS Monaco, care a plătit 25 de milioane de euro pentru achiziționarea sa. "Monaco este un club cu proiecte ambițioase pe plan european și care se bazează pe jucătorii tineri. Conaționalul meu Yannick Carrasco mi-a vorbit foarte frumos de acest club. Sunt fericit să mă aflu aici", a declarat Tielemans. Internaționalul belgian a marcat 13 goluri și a dat 13 pase decisive în 37 de meciuri jucate în acest sezon în campionatul Belgiei, pe care l-a câștigat cu Anderlecht Bruxelles.

 

Azarenka revine la Mallorca

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka (Belarus, 972) va reveni pe teren la șase luni după ce a născut și va participa la turneul de la Mallorca (Spania), care se va desfășura în perioada 19-25 iunie. "Sunt foarte încântată să revin în circuit la turneul de la Mallorca. Aștept cu nerăbdare să intru din nou pe teren, va fi ceva special pentru mine", a declarat Azarenka, care a primit un wild-card pentru turneul de la Malllorca. Victoria Azarenka a devenit mamă pentru prima oară, ea născând un băiețel la sfârșitul lunii decembrie. Azarenka, în vârstă de 27 de ani, a câștigat 20 de turnee în cariera sa, printre care de două ori Australian Open.

Finala ATP rămâne la Londra

Turneul Campionilor, competiție la care participă cei mai buni opt tenismeni ai anului și cele mai bune opt perechi, se va desfășura la Londra până în 2020, a anunțat, site-ul oficial al ATP. Turneul Campionior este organizat în O2 Arena din capitala Angliei din 2009, după ce anterior s-a desfășurat la Shanghai (China). Anul acesta, Turneul Campionilor va avea loc în perioada 12-19 noiembrie.

Antrenor nou la Bilbao

Tehnicianul José Angel Ziganda a fost numit, ieri în funcția de antrenor principal al echipei Athletic Bilbao, înlocuindu-l pe Ernesto Valverde. Ziganda, în vârstă de 50 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu Athletic Bilbao, club la care a pregătit formația tineret din 2011.  Ziganda a jucat la Athletic Bilbao în perioada 1991-1998 și a mai antrenat în cariera sa echipele Osasuna Pamplona și Xerez. Clubul Athletic Bilbao a anunțat, marți, că antrenorul Ernesto Valverde nu va rămâne la conducerea tehnică a echipei. Mundo Deportivo scrie că tehnicianul va prelua FC Barcelona. Ernesto Valverde se afla la conducerea tehnică a echipei Athletic Bilbao din 2013.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.