Sport

Nu-i de glumă cu CFR!

Ziarul de Vrancea
30 iul 2017 578 vizualizări

* Clujenii au făcut terci din apărarea cârpită a Gazului din Mediaș * Dinamo a câștigat la Ovidiu în fața Viitorului, într-un meci plin de ratări, din etapa a III-a a Ligii I

 FC Botoșani – Sepsi Sfântu Gheorghe 5-1 (2-0). Miron (‘1), Buș (’15, ’59),n Roman (’65), L.Fülöp (’90) / Petre (’89). Când n-au trecut nici 50 de secunde și s-a marcat gol, când scorul la pauză era de 2-0 pentru gazde, iar în min. 47 Astafei ia “roșu direct”, pentru un fault foarte dur, ce pretenții să mai ai tu, Sepsi Sfântu Gheorghe? Echipa din Botoșani, care confirmă bomba din etapa precedentă cu un scor sănătos, pare a fi hotărâtă în acest sezon să atace play-off-ul, chiar dacă nu declară ca alții. O compensație pentru fotbaliștii din “Harcov”: cel mai frumos gol al meciului este cel marcat de Patrik Petre, deși nici prima reușită a lui Laurențiu Buș nu-i de lepădat.

* Concordia Chiajna – CSM Politehnica Iași 0-1 (0-1). Feussi (’26). Un meci de un nivel foarte slab a fost salvat de un autogol spectaculos, realizat de fundașul camerunez Patrice Feussi, care a deviat sub transversală o minge centrată periculos de Tiago. Vâlvă și valuri a provocat un gol anulat lui Pena, de la gazde, pe motiv de ofsaid.

* Juventus București – FC Voluntari 0-0. Dacă își închipuia cineva că poate exista în această etapă un meci mai nespectaculos decât cel de la Chiajna, închipuirea s-a realizat pe superbul stadion “Ilie Oană” din Ploiești. Surpriza (negativă) a fost evoluția modestă a ciracilor lui Claudiu Niculescu, pentru că de la Juventus nu prea aveai pretenții. Numai că ceva mai multă dorință de victorie s-a arătat la echipa din Colentina.

* Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-3 (0-2). Culio (’28 – penalty), Nouvier (’36), Vera (’60). Sub “biciușca” lui Dan Petrescu, CFR se transformă într-o echipă nărăvașă, care taxează toată suflarea mediocră din campionat. Modesta echipă a lui Cristi Pustai a suferit a doua înfrângere la scor de neprezentare din campionat, dar dincolo de prestațiile unor jucători de calibru ca Deac, Culio, Nouvier sau Vera, clujenii au profitat din plin de erorile din defensiva gazdelor. Zderic l-a faultat inutil în careu pe Păun, Khubutia i-a servit mingea pe tavă lui..,. Deac și parcă-parcă pentru prima dată tribuna medieșeană i-a cerut demisia lui Pustai.

* FC Viitorul – Dinamo 0-1 (0-0). Costache (’82). Un festival al ratărilor început încă din min. 2, cu șutul lui Costache de la 2 metri în bară (!), continuat la poarta cealaltă de Țucudean și Eric (la primul meci în tricoul echipei lui Hagi.... Viitorul a continuat să atace în repriza secundă, dar a sfârșit în a se retrage în apărare. Până la urmă, tânărul Valentin Costache a reușit după o acțiune individuală ceea ce n-a reușit de la doi metri!

 Aseară s-a mai disputat întâlnirea FCS București – CSU Craiova, iar astăzi, de la ora 21:00 are loc ultimul meci al etapei, Astra Giurgiu – Poli Timișoara.

Etapa viitoare (4-7 august): ACS Poli Timișoara – Juventus, FC Voluntari – FC Botoșani (vineri), Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Viitorul, CSM Poli Iași – CFR Cluj (sâmbătă), CSU Craiova – Astra Giurgiu, Concordia Chiajna – FCSB (duminică), Dinamo București – Gaz Metan Mediaș (luni).

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.