Sport

Neșansa lui Morata

Ziarul de Vrancea
29 oct 2020 889 vizualizări

În Liga Campionilor, atacantul de la Juventus a marcat de trei ori în poarta Barcelonei, dar toate golurile au fost anulate de VAR și ultimul cuvânt l-a avut Messi * Chelsea și Manchester United au obținut victorii la scor

Dinamo Kiev, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, a scăpat printre degete victoria în meciul cu Ferencvaros de la Budapesta, încheiat cu 2-2, miercuri seara, în Grupa G a Ligii Campionilor la fotbal, după ce formația ucraineană a condus cu 2-0.Dinamo a avut 2-0 la pauză, prin ungurii au revenit în joc în partea secundă, marcând prin Tokmac Chol Nguyen jucător cu origini vietnameze Presiunea gazdelor a crescut după ce Sidorciuk a primit al doilea cartonaș galben, Ferencvaros reușind egalarea prin Franck Boli la o fază în care mijlocașul român Tudor Băluță a avut un plasament greșit. Băluță a debutat oficial la Dinamo în min. 89, fiind introdus chiar înaintea fazei amintite. La gazde, antrenate de fostul atacant ucrainean Serghei Rebrov, care a făcut carieră la Dinamo Kiev, francezul Aissa Laidouni (ex-FC Voluntari) a fost introdus în min. 65. În capul de afiș al serii, FC Barcelona a învins-o pe Juventus cu 2-0, la Torino. Meciul de la Torino nu a putut oferi un duel între vedetele Cristiano Ronaldo (Juve) și Lionel Messi (Barcelona), din cauza faptului că portughezul a fost depistat pozitiv cu COVID-19. A intrat în prim plan spaniolul Morata (Juventus) care a marcat în minutele 15, 29 și 55, dar toate golurile au fost anulate pe motiv de ofsaid, prin sistemul VAR, Manchester United a realizat scorul zilei, 5-0 cu RB Leipzig, dar „diavolii roșii” au marcat patru goluri în ultimul sfert de oră. Rashford a reușit un hat-trick. Lazio, decimată de accidentări și de cazuri de coronavirus, a remizat cu FC Bruges, 1-1, în deplasare. Portarul Reina a salvat acest punct pentru Lazio în repriza secundă.Sevilla a câștigat la limită cu Rennes, 1-0, prin golul lui Luuk de Jong, dar andaluzienii au avut și două bare, prin Munir și Joan Jordan. Chelsea a surclasat-o pe debutanta FC Krasnodar cu 4-0, iar scorul putea fi și mai mare, dar Jorginho a ratat un penalty în min. 14. Gazinski a ratat șansa de a înscris golul de onoare al echipei ruse, nimerind bara. Paris Saint-Germain a trecut cu 2-0 de campioana Turciei, Istanbul Bașakșehir, prin „dubla”italianului Moise Kean. Gazdele au jucat mai bine până la primul gol, dar apoi PSG a controlat ostilitățile.

 ampioana Franței l-a pierdut pe brazilianul Neymar, care a părăsit terenul șchiopătând după doar 26 de minute.

Rezultate, marcatori

Grupa E: FC Krasnodar - Chelsea 0-4. Hudson-Odoi ('37), Werner ('76-penalty), Ziyech ('79), Pulisic ('90); FC Sevilla - Rennes 1-0. L.de Jong ('55). Clasament: 1.Chelsea – 4 p; 2. Sevilla – 4 p; 3.Rennes – 1 p; 4. Krasnodar – 1 p.

Grupa F: Borussia Dortmund - Zenit Sankt Petersburg 2-0. Sancho ('78-penalty), Haaland ('90): FC Bruges - Lazio 1-1. Vanaken('42-penalti) / Correa ('14). Clasament: 1. Lazio – 4 p; 2.Bruges – 4p; 3. Dortmund – 3 p; 4.Zenit – 0 p.

Grupa G: Ferencvaros - Dinamo Kiev 2-2. Nguyen ('59), Boli (90) / Țigankov ('28-penalty), De Peña ('41); Juventus Torino - FC Barcelona 0-2. Dembele ('14), Messi ('90 - penalty).Clasament: 1. Barcelona – 6 p; 2.Juventus – 3 p; 3.Kiev – 1 p; 4. Ferencvaros0

Grupa H: Istanbul Bașakșehir - Paris Saint-Germain 0-2. Kean ('64, '79); Manchester United - RB Leipzig 5-0. Greenwood ('21), Rashford ('76, '78, '90), Martial ('87 -penalty).Clasament: 1.United- 6 p; 2. PSG – 3 p; 3. Leipzig – 3 p; 4. Istanbul – 0 p.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.