Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Șumudică, sufocat de impresari

Ziarul de Vrancea
21 iun 2017 1086 vizualizări

Antrenorul echipei Kayserispor, Marius șumudică, a declarat, miercuri, că mijlocașul Fernando Boldrin de la FCSB și portarul Silviu Lung de la Astra Giurgiu au semnat contractele cu gruparea turcă.

Un alt jucător de la fosta sa echipă, fundașul Cristian Săpunaru, este greu de transferat, deoarece Astra cere o sumă prea mare pe el, a adăugat Șumudică. El a precizat că gruparea Kayserispor a fost asaltată de impresari care propun jucători după ce a fost numit la conducerea tehnică a formației turce. "Sunt fel de fel de impresari care propun jucători și care s-au folosit de numirea mea la Kayserispor. L-au trimis pe Dielna, pe Ben Youssef pe care-l cunoșteam. Am avut peste 50 de jucători pe listă, deoarece toată lumea propune, toți se gândesc la comisioane și la bani. Ei propun și având în vedere că era și un antrenor român ei credeau că vor avea un plus", a afirmat Șumudică.

Chiricheș, dorit de Sampdoria

Fundașul echipei SSC Napoli, Vlad Chiricheș, este dorit de formația Sampdoria Genova, a anunțat, ieri, presa italiană. Site-ul iamnaples.it a scris că Sampdoria are pe listă doi fundași centrali de la Napoli, Chiricheș și Tonelli, dar că antrenorul Marco Giampaolo l-ar prefera pe căpitanul naționalei României. Transferul va intra în discuție numai dacă Sampdoria se va despărți de fundașul central sloven Milan Skriniar. Conform presei italiene, Vlad Chiricheș a cerut în urmă cu două săptămâni conducerii grupării din Serie A să fie lăsat să semneze cu alt club, el având două oferte din Turcia, de la Galatasaray și Antalyaspor. Jurnaliștii italieni au scris că președintele clubului napolitan Aurelio De Laurentiis a respins oferta clubului Galatasaray. Chiricheș, care mai are contract cu SSC Napoli până în vara anului 2020, a marcat două goluri în 13 meciuri jucate în sezonul 2016/2017 în Serie A și a mai evoluat câte o partidă în Liga Campionilor și Cupa Italiei.

Se schimbă macazul în cazul Pogba

FIFA a anunțat, ieri, că a absolvit de orice vină clubul Manchester United, dar va continua investigațiile la gruparea Juventus Torino în cazul transferului mijlocașului francez Paul Pogba la echipa engleză. Forul internațional cercetează modul în care impresarul Mino Raiola a obținut un comision de 49 de milioane de euro din această afacere. Informațiile cu privire la anchetă au fost lansate de grupul Mediapart, cunoscut pentru investigațiile Football Leaks. Potrivit Mediapart, Raiola ar fi încălcat regulamentul FIFA al transferurilor de jucători, fiind în același timp agentul celor două cluburi și impresarul jucătorului. Potrivit regulamentului, impresarul poate fi doar reprezentantul fotbalistului. Conducerea clubului Manchester United nu ar fi știut că Raiola ar fi reprezentat și gruparea Juventus. în total, United ar fi plătit pentru transferul lui Pogba 127 de milioane de euro.

Di Maria a scăpat de închisoare

Internaționalul argentinian al echipei Paris Saint-Germain, Angel Di Maria, a ajuns la un acord cu autoritățile spaniole în cazul de evaziune fiscală în care a fost cercetat, fostul component al formației Real Madrid acceptând o pedeapsă de un an de închisoare și să achite două milioane de euro. Pedeapsa cu închisoare fiind mai mică de 24 de luni nu va fi ispășită de fotbalist, relatează El Confidencial. Potrivit jurnalului spaniol, jucătorul a recunoscut două delicte fiscale, pentru fiecare acceptând o pedeapsă de șase luni de închisoare. El a fost acuzat de evaziune fiscală  de aproape 1,3 milioane de euro din sume încasate ca drepturi de imagine.  La 28 noiembrie 2016, procurorii din Madrid l-au acuzat pe Di Maria că ar fi trebuit să plătească taxe de 1.298.989 de euro în 2012 și 2013, atunci când juca la Real Madrid, dar nu a făcut acest lucru. Di Maria a folosit un sistem prin care a evitat plata taxelor, cedând drepturile de imagine unei firme din Panama, care apoi le-au cedat altor firme, care au legătură cu impresarul Jorge Mendes.

Boris Becker a intrat în faliment

Fostul tenismen Boris Becker, cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon, la 17 ani, în 1985, a fost declarat falit, miercuri, de o instanță din Londra. Germanul, dator "o sumă considerabilă" la bănci britanice, nu a fost prezent  la audieri, fiind reprezentat de un avocat. Acesta a cerut amânarea judecății cu 28 de zile, timp în care fostul jucător de tenis să obțină ridicarea unei ipoteci de șase milioane de euro de pe o proprietate de-a sa din Spania. Reprezentantul reclamanților nu a fost de acord cu un nou termen. Acesta a argumentat că pârâtul a mai cerut o amânare, la 28 aprilie, din același motiv și până în prezent nu au fost semne că Becker va putea să scape de ipotecă și să-și plătească apoi datoriile în Marea Britanie.

Boca Juniors, campioană a Argentinei

Echipa Boca Juniors a câștigat pentru a 32-a oară în istorie titlul de campioană a Argentinei, după ce formația Banfield a fost învinsă, marți, în deplasare, cu scorul de 0-1 de San Lorenzo, în etapa a XXVIII-a, penultima a sezonului. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Banfield a rămas pe locul secund, dar se află la cinci puncte de liderul Boca Juniors. Boca Juniors a câștigat al 32-lea titlu de campioană din istorie și s-a apropiat la patru trofee de rivala River Plate.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.