Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Șansă enormă pentru “Pitbull”

Ziarul de Vrancea
8 aug 2017 682 vizualizări

 îl va înfrunta pe americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, în data de 9 septembrie, la Los Angeles, a confirmat pugilistul român pe pagina sa de Facebook

 Cei doi boxeri se vor bate pentru centura deținută până de curând de suedezul de origine gambiană Badou Jack. Ronald Gavril (31 ani) are 18 victorii (14 KO) și un eșec la profesioniști, el fiind component al echipei celebrului Floyd Mayweather. Pugilistul băcăuan, care trăiește și se pregătește la Las Vegas, a câștigat înainte de limită ultimele cinci meciuri disputate, cel mai recent fiind în aprilie, cu Decarlo Perez. Benavidez, care are doar 20 de ani, a ieșit învingător în toate cele 18 meciuri de la profesioniști (17 KO). Gavril a primit șansa de a se bate pentru titlul mondial după ce Anthony Dirrell, care urma să boxeze cu Benavidez, s-a accidentat. Tom Brown Promotions a cerut WBC să accepte meciul dintre Gavril și Benavidez, având în vedere că româmul este campionul nord-american (NABF) al categoriei și este cel mai bine clasat challenger disponibil, scrie Boxing Scene.

Mister în jurul lui Țucudean

FC Viitorul a precizat, ieri, într-un comunicat, că atacantul George Țucudean și-a manifestat intenția să plece din cantonament din cauza programului încărcat și a faptului că nu se poate concentra la fotbal în această perioadă. Este "un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă", au precizat conducătorii clubului patronat de Gheorghe Hagi. Gazeta Sporturilor a scris, marți, că Țucudean a fost exclus din lot de Gheorghe Hagi, deoarece ar fi sărit să-l bată pe secundul Cătălin Anghel, care are o relație tensionată cu jucătorii, pentru că le vorbește urât și îi înjură la antrenamente.

Bătaie soră cu moartea

Naționala de baschet masculin a României a fost învinsă, la Patras, de reprezentativa Greciei, cu scorul de 48-106 (21-52) în meci amical, în pregătirea celor oficiale din grupa C a Eurobasket2017, de la Cluj. Marcatorii României au fost Moldoveanu 14, Watson 9, Olah 5, Cățe 5, Baciu 4, Paliciuc 3, Mandache 2, Popa-Calotă 2, Nicoară 2, Nicolescu 2. La turneul amical de la Patras mai participă Ucraina și Marea Britanie. După turneul din Grecia, naționala României va reveni la Cluj-Napoca, ultimele teste înaintea meciurilor oficiale din grupa C a Eurobasket2017 fiind programate în Letonia (17-20 august).

Barcelona i-a găsit înlocuitorul lui Neymar

Formația FC Barcelona va perfecta transferul lui Philippe Coutinho de la Liverpool până la finalul săptămânii, anunță presa catalană. Deși antrenorul Jürgen Klopp nu este de acord cu plecarea mijlocașului brazilian, Coutinho vrea să joace la Barcelona, astfel că Liverpool a decis să accepte negocierile. Valoarea transferului ar fi de circa 100 de milioane de euro, iar Coutinho este văzut la FC Barcelona ca un înlocuitor al lui Neymar. Coutinho are contract cu Liverpool până în 2022.

Sârghi a ajuns la Mediaș

Fundașul Cristian Sârghi, care a jucat ultima dată la formația Pandurii Târgu Jiu, a fost achiziționat de echipa Gaz Metan Mediaș din postura de jucător liber de contract, a anunțat, ieri, pagina de Facebook a grupării ardelene. ârghi, care a fost campion al României cu Oțelul Galați, a semnat un contract pe un sezon cu Gaz Metan Mediaș. Cristian Sârghi, în vârstă de 30 de ani, a jucat în cariera sa la formațiile Oțelul Galați, Maccabi Netanya, Concordia Chiajna, Ermis Aradippou și Pandurii Târgu Jiu.

Senderos, la Dynamo

Fundașul Philippe Senderos, fost căpitan al naționalei Elveției, a semnat un contract cu Houston Dynamo din SUA.  Philippe Senderos, în vârstă de 32 de ani, era liber de contract după ce a plecat de la Glasgow Rangers. El are nevoie să obțină viza pentru a putea juca în SUA. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Arsenal, AC Milan, Everton, Fulham, Aston Villa sau Valencia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.