Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Iencsi, nou antrenor la Rapid

Ziarul de Vrancea
8 aug 2020 819 vizualizări

Rapid anunță despărțirea de alți trei jucători ce au evoluat în alb-vișiniu în sezonul 2019/2020, fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo, precum și de atacantul Brighton Labeau, după plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, fotbaliști ale căror împrumuturi s-au încheiat.

Conform finanțatorului Victor Angelescu, noul antrenor al echipei este Adrian Iencsi. În vârstă 45 de ani, îl va înlocui la Rapid pe Dan Alexa, după ce echipa giuleșteană a ratat promovarea în prima ligă.

Ploaia contaminează tenisul

Ambele turnee care se dispută în aceste zile în circuitul WTA sunt afectate de ploaie deși unul este susținut în SUA (Lexington, Kentucky) și celălalt la Praga. În capitala Cehiei, meciul din turul decisiv de calificare dintre Gabriela Ruse și germana Tamara Korpatsch s-a întrerupt în finalul primului set, când Gabriela servea pentru 6-4.Pe tabloul de dublu, printre meciurile amânate se afla și cel de dublu între echipele Simona Halep / Barbora Strycova (România/Cehia) și Veronika Kudermetova / Anastasia Pavliucenkova. De asemenea, ucraineanca Daiana Iastremska (25WTA) adversara Irinei Begu din turul I, s-a retras din turneu. Irina (82) a fost reprogramată cu o altă jucătoare redutabilă, letona Anastassija Sevastova (45). La Lexington, înainte de ploaie, Gabriela Talabă (227) a fost eliminată de americanca Kristie Ahn (96), scor 6-7, 6-2, 5-7.

Chindia, aproape de menținere

Formația Chindia Târgoviște a învins, duminică seară, la Ploiești, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în prima manșă a barajului de menținere / promovare în Liga 1. Golurile au fost marcate de Bic (’14) și Ivancic (’74). Returul este programat miercuri, 12 august, la Mioveni, începând cu ora 18.30.

UTA transferă la greu

Fundașul brazilian Erico da Silva și atacantul Vlad Morar au semnat contracte cu nou-promovata în Liga I UTA Arad, informează site-ul oficial al clubului arădean. Erico Constantino da Silva (31 de ani) afăcut junioratul la Botafog. În 2012 a avut prima experiență în România, când a jucat pentru Universitatea Cluj, apoi a trecut la Pandurii Târgu Jiu, pe care a reprezentat-o inclusiv în Europa League. A mai bifat o experiență la Beitar Ierusalim (Israel), după care a petrecut două sezoane la Astra Giurgiu, și aici având experiențe în Europa League. Sezonul trecut a jucat pentru Sabail FK, din Azerbaidjan.Vlad Morar (27 de ani) a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a și debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia) și FC Voluntari. UTA i-a mai transferat pe Neluț Roșu și Ioan Hora, care au evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

A dat virusul în Atletico

Atletico Madrid a anunțat că doi dintre componenții delegației pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care vor fi găzduite de Lisabona, au fost testați pozitiv cu coronavirus.Aceștia sunt argentinianul Angel Correa, 25 de ani, și croatul Sime Vrsaljko, 28 de ani, Conducătorii clubului madrilen au decis ca să fi din nou testați jucătorii și staff-ul, duminică, iar rezultatele au fost toate negative.Pentru meciul cu Leipzig, care se va disputa conform programării, joi, de la ora 22.00, antrenorul Diego Simeone a convocat 25 de jucători, dintre care patru de la academia clubului.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.