Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Fortes a semnat cu Craiova

Ziarul de Vrancea
5 feb 2019 661 vizualizări

Atacantul Carlos „Predator” Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an, a anunțat clubul oltean.

Născut pe data de 9 noiembrie 1994 la Lisabona, Fortes este un fotbalist de picior drept și are o înălțime de 1,88 m. Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre remarcații sezonului.  El va evolua la Craiova cu tricoul cu numărul 29.

Remiză cu puștii ciprioți

Selecționata Under 16 a României a remizat cu Cipru, scor 1-1, într-o partidă amicală disputată pe stadionul Sotira Municipality Stadium. După o primă repriză încheiată fără gol, tricolorii au fost primii care au marcat, prin Remus Mihai (62). Finalul a aparținut ciprioților, care, în urma degajării greșite a lui Popa, au reușit să înscrie, meciul încheindu-se la egalitate, 1-1. Partida-revanșă este programată joi, în aceeași localitate.

Mourinho, condamnat cu suspendare

Antrenorul José Mourinho a acceptat o pedepsă de un an de închisoare și o amendă de două milioane de euro pentru fraudă fiscală în Spania, a anunțat justiția spaniolă.  Pedepsa cu închisoarea este mai mică de doi ani, astfel că tehnicianul nu va fi încarcerat. Portughezul este acuzat că a prejudiciat fiscul spaniol cu suma de 3,3 milioane de euro, în perioada în care a pregătit formația Real Madrid. Suma totală fraudată este de 3.304.670 euro, din care 1.611.537 euro în 2011 și 1.693.133 euro în 2012.

Unirea nu mai place nici la Brașov

Reprezentanții echipei SR Brașov, care activează în Liga a III-a negociază cu gruparea Corona Brașov pentru a fuziona, urmând astfel să renască formația de tradiție a orașului, FC Brașov.  Clubul SR Brașov (pe vremuri, Steagul Roșu), susținut de suporterii brașoveni, a anunțat că în noua organigramă a viitorului club fanii ar urma să aibă un rol activ, dar precizează că șansele ca fuziunea să aibă loc până la începrea viitorului sezon sunt minime. Clubul FC Brașov a intrat în faliment la finalul anului 2017, având datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Ulterior, fanii au înființat echipa SR Brașov (SR Brașov), care activează în Seria a III-a din cadrul Ligii a III-a. Clubul Corona Brașov este susținut de Primăria Brașov, edilul George Scripcaru anunțând de curând că intenționează să reconstruiască stadionul Tineretului, pe care activa FC Brașov.

 

Baku rămâne în F1

Marele Premiu al Azerbaidjanului va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2023, au anunțat organizatorii de la Baku. Grand Prix-ul de la Baku a fost introdus în calendarul Formulei 1 în 2017. “Suntem foarte fericiți că am prelungit acest acord, iar Grand Prix-ul de la Baku va fi în calendarul Formulei 1 pentru numeroși ani. În foarte puțin timp această cursă a devenit una dintre cele mai populare ale sezonului”, a declarat patronul Formulei 1, Chase Carey.

 

Un deget pentru Neymar

Atacantul brazilian Neymar împlinește astăzi 27 de ani, iar luni seară, într-o petrecere grandioasă la Paris, el a spus că își dorește un nou “metatarsian, pentru a putea juca iar fotbal”. “Cel mai mult mi-ar plăcea să primesc un nou metatarsian, pentru că așa al putea fi pe teren și aș face ceea ce îmi place cel mai mult, să joc fotbal”, a declarat Neymar, care a venit în cârje la petrecerea de la Pavillon Gabriel. Neymar s-a accidentat la meciul cu Srasbourg din Cupa Franței, din 23 ianuarie, la al cincilea metatarsian de la piciorul drept și va fi indisponibil 10 săptămâni.

Andreea este port-drapel la FOTE

Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnată purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a ediții de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Competiția rezervată sportivilor cu vârste între 14 și 18 ani se va desfășura în perioadă 9-16 februarie, la Sarajevo și Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programată a avea loc în data de 10 februarie, cu începere de la oră 20.00), pe Stadionul Asim FerhatoviciHase din Sarajevo.Legitimată la Clubul Sportiv Școlar din Vatra Dornei, Andreea Mezdrea a început să practice biatlon de performanță sub îndrumarea antrenoarei Magdalena Potinga.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.