Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Debut bun pentru Djukic la CSM

Ziarul de Vrancea
20 oct 2018 418 vizualizări

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a învins sâmbătă, în deplasare, formația norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 29-27 (14-14), în a treia partidă din grupa D a Ligii Campionilor. Victoria s-a consemnat la debutul antrenorului Dragan Djukic pe banca CSM, după demiterea suedezului Magnus Johansson.

Pentru CSM au marcat Andrea Lekic 9 goluri, Cristina Neagu 7, Barbara Lazovic 4, Majda Mehmedovic 3, Jovanka Radicevic 2, Dragana Cvijic 2, Iulia Curea 1, Amanda Kurtovic 1. Dragan Djukic, care a mai pregătit în România echipa masculină HC Odorhei, antrenează pentru prima dată în carieră o formație feminină. În cealaltă partidă din runda a doua, Ferencvaros Budapesta a învins cu 28-25 echipa germană Bietigheim. După trei etape, CSM și Ferencvaros au câte patru puncte, departajate de golaveraj și urmate de Bietigheim (3 p) și Vipers (0). În următorul meci, CSM joacă tot Vipers pe teren propriu în 4 noiembrie.

Vâlcea merge mai departe

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat ieri în deplasare, în turul al treilea al Cupei EHF, după ce a fost învinsă de formația Kastamonu Belediyesi (Turcia), cu scorul de 20-21 (11-12), în manșa retur din turul secund al competiției. În tur, echipa vâlceană a câștigat cu scorul de 35-26 (19-13). În  această fază a ajuns deja Măgura Cisnădie, care a jucat pe teren propriu ambele manșe cu echipa cehă Slavia Praga (28-25 și 29-20). În schimb, HC Zalău a pierdut la Dortmund meciul cu Borussia cu 20-24 (10-13), după 25-25 pe teren propriu.

Antal, la cota 20

Zalgiris, echipa la care este legitimat Liviu Antal, a remizat în etapa a 20-a a campionatului lituanian, 2-2 cu Trakai. Atacantul român a fost decisiv pentru formația sa, reușind două goluri, în minutele 58, din penalty, și 69. Cu cele două reușite, Antal ajunge la cota 20 în clasamentul golgeterilor din Lituania. Următorul cel mai bun marcator este Elis Junior, de la Stumbras, cu 13. Cu o etapă înaintea finalului de campionat, Zalgiris se află pe locul II, la cinci puncte de Suduva.

Messi s-a accidentat la antebraț

Lionel Messi a suferit, sâmbătă, o fractură la osul radius al antebrațului drept, în meciul pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a câștigat, pe teren propriu, cu FC Sevilla, scor 4-2, în etapa a IX-a a campionatului spaniol. FC Barcelona a anunțat că argentinianul va fi indisponibil trei săptămâni, urmând a pierde, astfel, derbiul de pe teren propriu cu Real Madrid, din 28 octombrie, dar și "dubla" cu Inter Milano, din 24 octombrie și 6 noiembrie.  Sâmbătă, Messi a căzut pe mâna sa dreaptă după un duel pentru balon cu Franco Vazquez, în minutul 15. Vedeta Barcelonei a mai jucat cu un bandaj la mână până în minutul 26, când a fost înlocuită cu Dembélé.

Starea Ligii a II-a

Rezultate înregistrate în partidele din etapa a XIII-a:  Ripensia Timișoara – “U” Cluj 1-1; CS Mioveni - CS Luceafărul Oradea  2-1; CS Balotești - Pandurii Târgu Jiu 2-1; Sportul Snagov - Metaloglobus București  3-0;  UTA - Energeticianul  1-1; ACS Poli Timișoara - ASU Politehnica Timișoara  1-2; Dacia Brăila - Aerostar Bacău  3-3; Academica Clinceni - Chindia Târgoviște  0-1; Farul  Constanța – FC Argeș 3-1; Daco-Getica București – Petrolul Ploiești 1-2. Clasament: 1. Snagov – 30 p; 2. Chindia – 29 p; 3. Clinceni – 28 p; 4. Petrolul – 26 p; 5. FC Argeș - 25 p; 6. Cluj – 24 p.

Serbia a câștigat titlul mondial

Naționala de volei feminin a Serbiei a câștigat, sâmbătă, titlul mondial, după finala cu Italia, pe care a învins-o cu scorul de 3-2. Din lotul Serbiei face parte și sportiva Maja Aleksici care evoluează la Volei Alba Blaj. Clubul ardelean a mai fost reprezentat la Campionatul Mondial din Japonia și de statisticianul Bojan Perovic, aflat și el în staful Serbiei. Naționala Serbiei s-a calificat în finală după victoria din semifinale cu Olanda, scor 3-1, în timp ce Italia a învins China, cu 3-2. Medalia de bronz a Campionatului Mondial a revenit Chinei, care s-a impus în finala mică în fața Olandei, cu 3-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.