Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Semifinalele Ligii Națiunilor

Ziarul de Vrancea
3 dec 2018 440 vizualizări

Naționala Portugaliei va întâlni Elveția și echipa Olandei va juca împotriva Angliei, în semifinalele Ligii Națiunilor, conform tragerii la sorți care a avut loc, ieri, la Dublin.

Turneul va fi găzduit de Portugalia. Meciurile se vor disputa la 5 și 6 iunie 2019. Meciul pentru locul trei și finala se vor disputa la 9 iunie 2019. Cele patru selecționate au ajuns în semifinalele Ligii Națiunilor câștigând grupele diviziei A a competiției.

Barcelona a revenit în frunte

FC Sevilla a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, la Vitoria, cu Deportivo Alaves, în etapa a XIV-a a campionatului spaniol LaLiga.  Jony a deschi scorul în minutul 37, iar oaspeții au egalat prin golul marcat de Ben Yedder, în minutul 78. Sevilla a acumulat 27 de puncte și a cedat locul I după o etapă formației FC Barcelona, care are 28 de puncte. Pe locul al treilea se află Atletico Madrid, cu 35 de puncte, iar pe cel de-al patrulea  este Alaves, cu 24 de puncte, urmată de Real Madrid, cu un punct mai puțin.

Revine Șumudică în Turcia?

Marius Șumudică (47 de ani) se poate întoarce la Kayserispor. Presa din Turcia anunță că oficialii clubului vor să-l readucă pe român, care a mai antrenat echipa în stagiunea precedentă. Situația lui șumudică la Al-Shabab nu este cea mai bună. Patronul a declarat că îl păstrează până la final, dar suporterii încep să fie din ce în ce mai vocali la adresa antrenorului. Sunt nemulțumiți de rezultatele din ultima perioadă, echipa ajungând pe locul 10 în acest moment, departe de primele 3 locuri, ce asigură prezența în Liga Campionilor Asiei. Din câte se pare, patronii lui Kayseri sunt la curent cu situația lui Șumudică și l-au inclus pe o listă cu trei candidați pentru preluarea formației..

PSG, primul pas greșit

Paris Saint-Germain a terminat la egalitate, duminică, scor 2-2 (1-0), meciul disputat în deplasare, cu Bordeaux, în etapa a XV-a a campionatului francez Ligue 1. PSG a condus de două ori prin golurile reușite de Neymar, în minutul 34, și Mbappé, în minutul 66, iar Briand ('53) și Cornelius ('84) au egalat de fiecare dată. PSG a acumulat 43 de puncte și conduce în clasament. Montepellier este pe locul II, cu 29 de puncte, iar Olympique Lyon pe III, cu 28 de puncte. Bordeaux ocupă locul 11, cu 18 puncte.

VAR debutează în Liga Campionilor

UEFA a confirmat că sistemul de arbitraj video (VAR) va fi utilizat în optimile Ligii Campionilor încă din acest sezon. Inițial UEFA voia să folosească acest sistem în sezonul 2019/2020. Însă, testele efectuate au dus la concluzia că sistemul poate fi folosit din acest sezon, din faza optimilor, care începe la 16 februarie.

Stevenson, în stare critică

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg cu Lucian Bute la clubul Gym, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, în meciul de sâmbătă, de la Quebec City, contând pentru titlul WBC la categoria semigrea. Ulterior, starea lui Stevenson a devenit stabilă. Stevenson, 41 de ani, a fost trimis la podea în repriza a treia, apoi încă o dată, în repriza a XI-a, când a fost înregistrat KO-ul. Canadianul era neînvins de 17 meciuri. "Îi informăm pe prieteni și pe suporteri că Adonis este în stare critică la terapie intensivă, la spital, după lupta cu Oleksander Gvozdik.. Nu vor mai fi alte comunicări pe această temă și familia cere cu respect înțelegere", a declarat impresarul și directorul Gym, Yvon Michel, pe Twitter. Ulterior, Michel a precizat că starea boxerului canadian de origine haitiană a devenit stabilă.  Stevenson câștigase titlul WBC în 2013, când l-a învins pe Chad Dawson și sâmbătă își pusese în joc centura pentru a zecea oară.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.