Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Penalty la spartul târgului

Ziarul de Vrancea
28 sep 2020 980 vizualizări

Formația FC Hermannstadt a câștigat, scor 2-1, meciul susținut, ieri pe teren propriu, în compania echipei FC Botoșani, în etapa a cincea a Ligii I

Hermannstadt a punctat prin autogolul lui Șeroni, din minutul 8, și prin Romario Pires ('89 - penalti), iar FC Botoșani a marcat prin Keyta, în minutul 36.În urma acestui rezultat, în fruntea clasamentului se menține Universitatea Craiova cu 15 puncte, urmată de CFR Cluj cu 11 puncte, FCSB și Politehnica Iași, cu câte nouă puncte, departajate de golaveraj.

Lung junior nu mai vine la națională

Portarul Silviu Lung jr, în vârstă de 31 de ani, a decis să se retragă din circuitul primei reprezentative printr-un mesaj emoționant adresat suporterilor tricolori, colegilor de echipă și staff-urilor tehnice cu care a lucrat la echipa națională. Silviu Lung jr, fiul fostului mare portar al Univeristății Craiova Silviu Lung, a jucat de trei ori pentru naționala României.În carieră, Lung jr. a evoluat la Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, iar din 2017 este în Turcia, la Kayserispor.

Tovarășii de drum, debarcați

Mihai Stoica a declarat că jucătorii că jucătorii Goran Karanovic și David Caiado vor reveni la FC Hermannstadt, iar Costel Enache are contract până în iarnă cu FCSB, dar poate pleca oricând dorește de la formația bucureșteană. Toți trei au fost transferați de FCSB cu câteva ore înaintea meciului cu Slova Liberec din Liga Europa: „Karanovic și Caiado probabil se vor întoarce la Sibiu, acum. Enache este jucătorul nostru până în iarnă. Dacă își găsește un alt angajament poate să plece oricând, nu e nicun fel de problemă. Dacă nu își găsește, până în iarnă merge cu noi”, a declarat Soica, la ProX. 

Transfer istoric în Golf

Diaa Sabia a devenit primul fotbalist israelian care a fost transferat într-un campionat dintr-o țară arabă, după ce a semnat, duminică, cu Al Nasr Dubai, în urma normalizării relațiilor dintre Emiratele Arabe Unite și Israel. Mijlocașului de 28 de ani a fost achiziționat de la clubul chinez Guangzhou R&F. Într-un comunicat, Al-Nasr a confirmat transferul, estimat la trei milioane de dolari (2,5 milioane de euro). Emiratele și Israelul au semnat un acord, la 15 septembrie, pentru a-și normaliza relațiile, într-o ceremonie la Casa Albă. Și Bahrainul a semnat un acord similar cu statul evreu.

Neymar s-a accidentat

Brazilianul Neymar s-a accidentat la pulpă, duminică, la meciul câștigat de Paris Saint-Germain, scor 2-0, cu Reims, în etapa a VI-a a primei ligi din Franța. Thomas Tuchel a declarat la finalul meciului de duminică seară că brazilianul a acuzat dureri la picior, iar luni acesta a fost supus unor teste. PSG nu a anunțat cât va lipsi jucătorul însă jurnaliștii de la lequipe.fr scriu că el este incert pentru meciul cu Angers, de vineri, din etapa a VI-a a campionatului Franței.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.