Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Iencsi, nou antrenor la Rapid

Ziarul de Vrancea
21 aug 2020 752 vizualizări

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat, duminică, în turul doi al probei de dublu la Western & Southern Open, turneu care în mod normal este găzduit de Cincinnati, dar în acest an se desfășoară la New York.

Tecău și Rojer au trecut în runda inaugurală de cuplul francez Jeremy Chardy/Fabrice Martin, scor 3-6, 6-3, 10-8. Meciul a durat o oră și 21 de minute. În turul doi, Tecău și Rojer vor întâlni perechea Raven Klaasen/Oliver Marach (Africa de Sud/Austria), cap de serie numărul 7.

Cine ne fluieră prin Europa

Meciul CFR Cluj - Dinamo Zagreb, programat, miercuri, de la ora 21.00, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigadă din Portugalia, avându-l la centru pe Antonio Emanuel Carvalho, ajutat la cele două linii de Bruno Alves și Nuno Pereira. Meciurile echipelor românești din Liga Europa se vor juca joi și vor avea brigăzi din Azerbaidjan (Ordabași-FC Botoșani, ora 17:00), Serbia (Lokomotiv Tbilisi-CSU Craiova, ora 20:00) și Bosnia-Herțegovina (FCSB - Șirak Ghiumri, ora 21:30).

Gol marcat de Keșeru

Fotbalistul echipei Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru, a înscris un gol în meciul câștigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, în fața formației Cerno More Varna, în etapa a treia a campionatului Bulgariei. Keșeru a marcat în minutul 40. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Santana ('6), Jorginho (’73) și Higinio (’88). Pentru Cerno More a marcat Coureur, în minutul 25. Claudiu Keșeru a jucat până în minutul 84. Ceilalți doi români de la Ludogoreț, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, au fost integraliști. Cei doi au primit câte un cartonaș galben.

A murit Emil Jula

Emil Jula, fost jucător la Universitatea Cluj, Oțelul Galați șiEnergie Cottbus, a murit la doar 40 de ani, a anunțat clubul clujean. Jula s-a retras din fotbal în 2018, după o experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck. Născut și crescut la Cluj, Jula a evoluat în perioada 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Oțelul Galați, unde a stat două sezoane. În 2007, el a făcut parte din echipa care câștiga Cupa Intertoto. În 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formație la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind în Bundesliga.

Finala tinereții, Benfica-Real

Echipele Benfica Lisabona și Real Madrid s-au calificat, sâmbătă, în finala UEFA Youth League, competiție rezervată echipelor under 19 ale participantelor în Liga Campionilor și unui număr de 32 de campioane naționale la juniori. La Nyon, Benfica a învins în semifinale echipa Ajax Amsterdam, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Araujo (’42), Embalo (’75) și Dantas (’79 - penalty). Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-1 în fața echipei Salzburg. Au marcat Sucic (’ 50-penalty) pentru Salzburg, Latasa (’4) și Gutierrez ’(32) pentru Real Madrid. Finala se va disputa marți, la Nyon.

Dinamo și-a înscris satelitul

FC Dinamo a anunțat, pe Facebook, că echipa B a clubului va evolua în Liga a III-a. “Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal (FRF) a aprobat astăzi referatul Departamentului Competiții și a decis modificarea sistemului competițional în Liga 3, prin creșterea numărului de echipe participante de la 90 la 100. ‘Pe baza cererilor de înscriere depuse în termen și cu respectarea prevederilor regulamentare, vă supunem spre aprobare lista cu cele cinci ocupante ale ultimelor locuri vacante: CS Gaz Metan Mediaș 2, FC Viitorul Constanța 2, AFC Hermannstadt 2, SC Dinamo 1948 SA 2 și Fotbal Club Rapid 2’, a fost solicitarea Departamentului Competiții, aprobată de Comitetul de Urgență al FRF”, se arată în comunicatul FC Dinamo.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.