Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Gațu, operat cu succes

Ziarul de Vrancea
25 mar 2020 854 vizualizări

Fostul antrenor al naționalei de handbal feminin a României și component al generației de campioni mondiali, Radu Voina, a declarat, ieri, pentru News.ro, că Cristian Gațu, fost președinte al FRH, a fost operat cu succes la Spitalul Militar în urma unui accident vascular cerebral (AVC). „În urmă cu câteva minute, el a ieșit din operația de la Spitalul Militar. Nu știu prea multe detalii despre ce a fost exact operația, dar mis-a transmis că se simte bine și se află deja în salon”, a declarat Voina. Gațu a fost transportat luni la spital, deoarece nu se simțea bine.

Scenarii pentru Wimbledon

All England Lawn Tennis Club a anunțat, miercuri, că evaluează toate scenariile posibile pentru ediția din acest an a turneului de la Wimbledon, inclusiv amânarea și anularea din cauza pandemiei Covid-19. O ședință a conducerii AELTC în care se va lua o decizie va avea loc săptămâna viitoare. În pregătirea acesteia organizatorii turneului de la Wimbledon țin legătura cu federațiia, cu conducerile ATP, WTA și ITF, precum și cu reprezentanții celorlalte turnee de Grand Slam. Teoretic, pregătirile pentru turneu ar urma să înceapă la sfârșitul lunii aprilie. Disputarea turneului fără public este exclusă, a precizat AELTC. Turneul de la Wimbledon, la care Simona Halep este deținătoarea trofeului în proba de simplu feminin, ar trebui să aibă loc între 29 iunie și 12 iulie.

Trei boxeri turci, infectați la Londra

Președintele Federației Turce de Box, Eyup Gozgec, a declarat că doi sportivi și antrenorul lor s-au infectat cu coronavirus la turneul preolimpic de box de la Londra, el fiind testați pozitiv după ce au revennit în Turcia. El a precizat că va trimite la CIO o scrisoare pentru a se plânge de situație, menționând că nu au existat suficiente măsuri de precauție din punct de vedere medical la locul e desfășurare a competiției și la hotel. La turneul de la Londra au participat aproximativ 350 de boxeri din 40 de țări. Printre concurenți s-au numărat și câțiva români, iar dintre ei Cosmin Gîrleanu a obținut calificarea la JO. Competiția a fost suspendată după trei zile. După revenirea în țară, componenții delegației României au intrat în izolare.

Se schimbă și perioadele de transfer

Actualele contracte ale jucătorilor și antrenorilor, care urmează să expire, ar trebui să fie prelungite până la finalul sezoanelor suspendate în prezent, se arată într-un document FIFA, prezentat Grupului de Lucru pentru Coronavirus, Documentul confidențial, văzut de Reuters, recomandă și ca perioadele de transferuri să fie schimbate în conformitate cu noile date pentru sezoane și le cere cluburilor și fotbaliștilor să colaboreze pentru găsirea unor soluții pentru plata salariilor în perioada de pauză cauzată de pandemia de coronavirus. Elementele din document urmează să fie discutate de membrii Grupului de Lucru. FIFA încă nu a luat o decizie în privința celor menționate.

A murit Michel Hidalgo

Michel Hidalgo, fost selecționer al naționalei de fotbal a Franței, a încetat din viață, ieri, la Marseille. Fostl tehnician împlinise duminică 87 de ani. Potrivit unui apropiat al fostului selecționer, citat de L’Equipe, decesul lui Hidalgo nu are legătură cu Covid-19. Hidalgo a antrenat echipa Franței timp de opt ani, în perioada 1976-1984. Cu el la conducere, francezii au câștigat titlul european în 1984.În anii '50, Hidalgo a făcut parte din celebra echipă franceză a vremii, Stade de Reims.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.