Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Bulgarii ne-o iau înainte

Ziarul de Vrancea
6 mai 2020 784 vizualizări

Federația Bulgară de Fotbal (BFU) a anunțat, ieri că ediția 2019/2020 a primului eșalon din Bulgaria se va relua la 5 iunie.

După reluare, sezonul ar urma să se termine în aproximativ o lună, la 11 iulie. Finala Cupei Bulgariei se va disputa la 4 iulie. Sezonul următor va începe la 25 iulie. Campionatul Bulgariei este suspendat de la 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Din prima ligă s-au disputat 24 de etape din cele 26 ale sezonului regulat. Ludogoreț, echipa românilor Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți, este lider, cu 55 de puncte, urmată de Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv și ȚSKA Sofia, cu câte 46.

La toamnă, fără spectatori

Ministrul olandez al Sănătății și Sporturilor a anunțat,ieri, că în sezonul viitor meciurile de fotbal se vor disputa cu porțile închise până la găsirea unui vaccin împotriva coronavirusului, relatează L’Equipe. “Nimeni nu știe cât va dura. Sperăm că va fi găsit în curând, dar este posibil să dureze un an sau mai mult”, a afirmat ministrul. Federația olandeză (KNVB) a reacționat subliniind că disputarea meciurilor fără public ar reprezenta o nouă lovitură pentru fotbal din punct de vedere financiar. “Am fi îngroziți dacă fotbalul nu s-ar putea juca în fața publicului mult timp. Ar fi o nouă lovitură financiară foarte dură pentru industria fotbalului profesionist”, a precizat KNVB. La 24 aprilie, federația a anunțat anularea sezonului 2019/2020 al campionatului Olandei.

Klose a intrat în pâine

Clubul Bayern München a anunțat, joi, că Miroslav Klose, în vârstă de 41 de ani, va deveni antrenor secund la gruparea bavareză în data de 1 iulie. Contractul fostului internațional german va fi valabil până la 30 iunie 2021.“Abia aștept să îmi preiau atribuțiile. Eu și Hansi Flick ne cunoaștem de mult timp, de la naționala Germaniei. Avem încredere unul în celălalt, atât din punct de vedere profesional cât și personal. Sper că îmi voi putea folosi experiența pentru a aduce o contribuție importantă la FC Bayern pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Miroslav Klose. De asemenea, contractul de antrenor secund al lui Danny Rohl (31 de ani) va fi prelungit, noul acord urmând să fie valabil până la 30 iunie 2023. Klose, care a evoluat la Bayern timp de patru sezoane, între 2007 și 2011, a antrenat în ultimele două sezoane echipa U17 a clubului.

Semne rele RG are

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat,ieri, că vor rambursa biletele cumpărate pentru ediția din acest an. “Situația actuală generează multe incertitudini pentru toate evenimentele cu public din întreaga lume. În așteptarea conturării organizării turneului, am decis să rambursăm toate biletele”, este anunțul organizatorilor. Turneul ar fi trecuti să aibă loc în perioada 24 mai – 7 iunie, dar a fost amânat teoretic pentru septembrie din cauza pandemiei de coronavirus.

Reduceri la abonamente

Clubul Atletico Madrid le oferă abonaților o reducere de 20 la sută abonaților „socios” pentru sezonul 2020/2021, în condițiile în care nu vor mai putea asista la meciuri în actuala ediție a campionatului.Potrivit marca.com, clubul madrilen îi va aborda, de asemenea, pe toți cei care, din orice motiv, nu doresc să își reînnoiască abonamentul (lucru care nu se întâmplă aproape niciodată), pentru a încerca să le mențină loialitatea.În următoarele zile, gruparea își va informa membrii despre cum se va desfășura noua campanie de abonare, deoarece clubul nu va începe reînnoirile în iunie, așa cum o face de obicei.Sezonul LaLiga a fost întrerupt la mijlocul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile s-ar putea relua la mijlocul lunii iunie, fără spectatori.Atletico mai are de disputat cinci partide pe teren propriu din campionatul 2019/2020.

Niciun infectat la Barcelona

Niciun jucător al FC Barcelona nu a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar fotbaliștii echipei catalane vor începe astăzi antrenamentele individuale, notează Mundo Deportivo. Toși jucătorii și membrii stafului formației din Barcelona au fost supuși miercuri testelor pentru depistarea Covid-19, iar rezultatele au fost negative.De vineri, toți fotbaliștii se pot antrena individual la baza de pregătire a clubului. Campionatul spaniol, este întrerupt de aprope două luni din cauza pandemiei de coronavirus. LaLiga speră ca meciurile să se reia de la jumătatea lunii iunie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.