Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Bătălie cruntă la Belgrad

Ziarul de Vrancea
15 aug 2021 581 vizualizări

CFR Cluj joacă astăzi la Belgrad în prima manșă din play-off-ul Ligii Europa, cu cea mai populară echipă sârbă, Crvena Zvezda, cunoscută la noi prin denumirea tradusă de Steaua Roșie.

CFR a fost eliminată în turul III preliminar al Ligii Campionilor, de către echipa elvețiană Young Boys Berna (1-1, 1-3). Pe de altă parte, formația antrenată de Dejan Stankovic a pățit o rușine și mai mare fiind eliminată de echipa moldovenească Șerif Tiraspol (1-1, 0-1). Meciul de la Belgrad va începe la ora 22:00, va fi condus de arbitrul bulgar Ghiorghi Kabakov și va fi transmis de ProTV.

Drăgușin, la schimb cu Kean?

Presa italiană scrie că fundașul Radu Drăgușin ar putea fi cedat de Juventus la Everton, într-un schimb pentru atacantul Moise Kean. Pentru că valoarea lor de piață este diferită, Drăgușin fiind evaluat la 15 milioane de euro, iar Kean, la 20, „Bătrâna Doamnă” ar urma să achite „cash” diferența. În ceea ce-l privește pe fundașul român, Juve nu vrea să se despartă definitiv de el și intenționează să-și treacă în contract o clauză de răscumpărare.

Federer, din nou la cuțit

Tenismanul Roger Federer a anunțat că nu va mai juca mai „multe luni”, deoarece se pregătește să fie supus unei noi operații la genunchi. Elvețianul în vârstă de 40 de ani, de 20 de ori campion de Grand Slam, a suferit două operații la genunchi anul trecut. Într-o postare video pe Instagram, Federer a spus că speră că operația îi va oferi „o rază de speranță” pentru a reveni pe teren.El fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, în iulie, și apoi nu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

O grupă a Euroligii la Sfântu Gheorghe

Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat, luni, că a primit dreptul din partea FIBA de a găzdui o serie de calificare în grupele Euroligii, între 21-23 septembrie. Sepsi va găzdui seria 1 de calificare, din care mai fac parte echipa turcă Bellona Kayseri și cea ungară Atomeromu KSC Szekszard. Meciurile vor avea loc între 21-23 septembrie, iar programul acestora va fi anunțat după tragerea la sorți a grupelor Euroligii, fază în care sunt calificate deja 14 formații.

Întoarcerea copiilor rătăcitori

Asociația Cluburilor Europene (ECA) a anunțat, luni, într-un comunicat, că nouă dintre cele douăsprezece cluburi implicate în proiectul Superligii Europene se întorc la asociație, cu excepția grupărilor Juventus, Real Madrid și Barcelona. ECA a estimat că decizia luată, luni, marchează „sfârșitul unui episod regretabil și turbulent pentru fotbalul european”. Atletico Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham, AC Milan și Inter Milano sunt cele nouă cluburi reprimite în ECA.

Afganii nu vin la Jocurile Paralimpice

Delegația Afganistanului nu va putea participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, care încep săptămâna viitoare, a anunțat, luni, Comitetul Internațional Paralimpic (CIP). Doar doi sportivi făceau parte din această delegație: Zakia Khudadadi și Hossain Rasouli, ambii la taekwondo. Khudadadi, 23 de ani, ar fi fost prima femeie ce ar fi reprezentat Afganistanul la Jocurile Paralimpice. Potrivit unui purtător de cuvânt al CIP, Craig Spence, «din cauza situației foarte gravă în care se află țara, toate aeroporturile sunt închise și sportivilor le va fi imposibil să plece la Tokyo». Jocurile Paralimpice au loc în perioada 24 august - 5 septembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.