Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Arbitru polonez la meciul tricolorilor

Ziarul de Vrancea
11 oct 2020 847 vizualizări

Arbitrul polonez Daniel Stefanski a fost delegat la centru la meciul România - Austria, din Liga Națiunilor.

El va fi ajutat de asistenții Marcin Boniek și Dawid Igor Golis și de rezerva Damian Sylwestrzak.Aceasta este aceeași brigadă de arbitri care a condus, la 19 septembrie 2019, meciul CFR Cluj - Lazio, scor 2-1, din prima etapă a fazei grupelor Ligii Europa. Stefanski a dictat un penalti în favoarea gazdelor, transformat de Deac pentru 1-1, în minutul 41. Lovitura de la 11 metri a fost contestată după meci de antrenorul oaspeților, Simone Inzaghi.În vârstă de 43 de ani, Daniel Stefanski este arbitru internațional din 2013 și a condus meciuri în prima ligă poloneză din 2009.Partida România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Națiunilor.

Ciao Craiova, Napoli ti saluta!

Antrenorul italian Nicolo Napoli și-a reziliat contractul cu gruparea de liga a doua FC Universitatea Craiova, a anunțat clubului patronat de Adrian Mititelu pe Facebook. „Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul! Incetarea raporturilor a survenit la initiativa antrenorului, acesta invocand motive personale”, se arată în comunicatul citat.Napoli, 58 de ani, își încheie astfel al șaselea mandat la Craiova, pe care l-a început la finalul lunii august, și lasă echipa pe locul I în clasamentul Ligii a II-a, după șapte etape, cu 17 puncte și cu un avans de patru puncte față de ocupanta locului secund, Metaloglobus București.

Austria a câștigat la Belfast

Reprezentativa Austriei a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, selecționata Irlandei de Nord, într-un meci din etapa a treia a primei grupe din Liga B a Ligii Națiunilor. Golul a fost marcat de Gregoritsch, în minutul 42. Tot duminică, România a fost învinsă în deplasare de Norvegia, scor 0-4.România, care era lider după două etape, a coborât pe locul trei în clasament, având patru puncte. Pe primele două poziții se află Austria și Norvegia, cu câte șase puncte. Ultimul loc este ocupat de Irlanda de Nord, care are un punct. În etapa a patra, miercuri, echipa României va întâlni pe teren propriu (la Ploiești) Austria, iar Norvegia va juca acasă împotriva Irlandei de Nord. Ambele meciuri sunt programate la ora 21.45.

Lakers â17x NBA

Los Angeles Lakers a câștigat, duminică, titlul cu numărul 17 în NBA, primul din 2010, după ce a învins, cu scorul general de 4-2, formația Miami Heat. Lakers s-a impus cu 106-93 în meciul al șaselea al finalei disputate în „bula” de la Orlando. LeBron James, cu 28 de puncte, 14 recuperări și 10 pase decisive, și Anthony Davies, 19 puncte, 15 recuperări și trei pase decisive, au fost cei mai buni jucători de la învingători, iar Bam Adebayo, cu 25 de puncte, zece recuperări și cinci pase decisive, de la învinși. James, 35 de ani, a primit pentru a patra oară trofeul Bill Russell pentru cel mai bun jucător al finalei (2012, 2013, 2016, 2020), performanță reușită cu a treia echipă (Miami Heat, Cleveland Cavaliers și Lakers). Miami Heat rămâne cu trei tiluri NBA în istorie.

Nemții spun pas la gimnastică

Forul național de gimnastică din Germania a anunțat, luni, că nu va participa la Campionatele Europene ritmice și artistice din acest an, în urma unei decizii luată împreună cu sportivii, antrenorii și medicii.Gimnaștii germani s-au împăcat cu decizia, la luarea căreia au participat.”Nu mergem la Mersin. Federația, împreună cu sportivii, antrenorii și medicii, a decis să nu luăm parte la Campionatul European 2020. Este păcat, dar cu siguranță o decizie corectă în aceste vremuri dificile. Vă rog aveți grijă cu toții și rămâneți sănătoși!”, a fost mesajul multiplului campion Marcel Nguyen. Forul european de gimnastică (UEG) anunța, în 5 octombrie, că ediția din 2020 a Campionatelor Europene artistice va avea loc așa cum a fost stabilit, în luna decembrie, însă gazda competițiilor a fost schimbată la Mersin (Turcia).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.