Sport

Mourinho, în genunchi, pe “Old Trafford!

Ziarul de Vrancea
13 mar 2018 564 vizualizări

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de FC Sevilla, ratând calificarea în sferturile Ligii Campionilore

FC Sevilla a obținut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins în deplasare cu 2-1 pe Manchester United. Reamintim că în meciul tur, disputat în Andalucia, echipa antrenată de José Mourinho a obținut o remiză albă norocoasă, datorată în mare parte prestației portarului David De Gea. Asul din mâneca antrenorului italian Vincenzo Montella s-a numit tânărul atacant francez Wissam Ben Yedder, jucător în vârstă de 27 de ani. Fostul atacant al Romei, l-a introdus pe Ben Yedder în min. 72.  După numai două minute, acesta l-a învins pe De Gea cu un șut plasat, printre Bailly și Smalling, în urma unei pase primite de la Sarabia. Patru minute mai târziu, atacantul francez a reluat din apropiere, cu capul, și a dus scorul la 2-0. Romelu Lukaku avea să marcheze și el, în minutul 84, cu o execuție acrobatică din interiorul careului de șase metri, însă golul atacantului belgian a venit prea târziu, din moment ce gazdele mai aveau nevoie de două goluri. "Este greu să fiu rezervă, este nevoie de răbdare. Uneori răbdarea este răsplătită. Toată lumea credea că sunt probleme între mine și antrenor, dar nu e cazul. Mi-a dat încredere și eu l-am răsplătit cum am putut", a declarat Ben Yedder, după meci. Iar José Mourinho a încercat să-și ascundă dezamăgirea: "Este doar un meci de fotbal, nu este sfârșitul lumii. Deja am eliminat Manchester aici cu FC Porto și Real Madrid. Deci nu cred că este o situația nouă pentru club. Dar când ești antrenor la Manchester United și pierzi, este o dezamăgire. Am avut ocazii, dar nu voi spune că am controlat meciul. Nu voi spune că jucătorii mei nu au avut atitudinea bună. Jucătorii sunt la fel de triști ca mine, dar nu avem timp de drame", a declarat “The Special One”.

La Roma, Șahtar Donețk pornea cu un avantaj fragil, 2-1, obținut pe teren propriu. Pe “Olimpico”, elevii lui Eusebio di Francesco au reușit victoria cu 1-0, obținând calificarea datorită golului marcat în deplasare.  Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Edin Dzeko, în minutul 52. Tot el a provocat și cartonașul roșu din cauza căruia oaspeții au încheiat partida în inferioritate numerică. În minutul 79, atacantul bosniac a fost faultat de Ivan Ordeț, din postura de ultim apărător.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.