Sport

Mercato s-a încheiat, transferurile continuă

Ziarul de Vrancea
19 oct 2020 951 vizualizări

Rusescu a semnat cu Academica din postura de jucător liber de contract

 Academica Clinceni a anunțat,ieri, transferul atacantului Raul Rusescu, care a jucat ultima oară la Giresunspor, în liga a doua turcă. „Mă bucur că în momentul în care a venit la noi din punct devedere fizic era la un nivel bun de pregătire și în perioada asta scurtă a reușit să mai acumuleze și eu zic că e la un nivel bun de joc, în momentul ăsta”, a declarat antrenorul Ilie Poenaru. Rusescu, 32 de ani, a mai evoluat în carieră la Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua, FC Sevilla, Braga, Osmanlispor și FCSB.

* William Soares Da Silva a semnat cu echipa CFR Cluj și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu, a anunțat campioana României. Mijlocașul brazilian de 31 de ani a evoluat în mare parte a carierei sale în Portugalia, la echipe ca FC Porto, Portimonense, Arouca, Uniao Madeira. El a jucat ultima dată la formația Gil Vicente.

*Clubul Astra Giurgiu l-a transferat, ieri, pe apărătorul Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa, el semnând un contract valabil până la finalul actualului sezon. Jucătorul de 28 de ani, născut în Portugalia, fost internațional de juniori al acestei țări, a evoluat ultima dată în prima ligă din Grecia, la Aris, venind la echipa giurgiuveană din postura de fotbalist liber de contract. Ultimele sale prezențe în tricoul echipei din Salonic au fost în iulie 2020. Fundașul format la Porto și Sporting Lisabona a mai evoluat și în prima ligă din Belgia (Wasland Beveren), Cipru (AEL Limassol și Pafos) și acum aproape 10 ani, imediat după ce apărăsit echipa Under 19 a clubului FC Porto, a trecut pentru o scurtă perioadă și prin Liga I, la FC Brașov.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.