Sport

Medalie de bronz pentru echipa de alergători pe distanțe lungi a CSM Focșani 2007, la Campionatul Național de Cros pentru Seniori

Ziarul de Vrancea
29 oct 2023 1268 vizualizări

Amănunte despre performanța echipei de alergători pe distanțe lungi a CSM Focșani 2007, la Campionatul Național de Cros pentru Seniori au fost făcute publice prin intermediul unei postări activată pe contul de facebook al clubului.

Medalie de bronz și locul al III-lea la echipe seniori, la Campionatul Național de Cros, pentru atleții de la CSM Focșani 2007

Echipa CSM Focșani 2007 a fost la 7 puncte (locuri) de poziția a doua în clasament.

Campionatul Național de Cros pentru Seniori s-a desfășurat sâmbătă, 28 octombrie 2023, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava.

Echipa de lergători pe distanțe lungi CSM Focșani 2007 a participat în proba de 10 km, avându-i în componență pe George Popa, Ionel Zimbru, Andrei Crainic și Sebastian Moldovan.

Atleții CSM Focșani 2007 au fost însoțiți la acest concurs de antrenorul lor, prof. Marius Batog.

Declarația antrenorului alegătorilor pe desitanțe luni de la CSM Focșani 2007 , prof. Marius Batog, la finalul Campionatului Național de Cros pentru Seniori desfășurat sâmbătă, 28 octombrie 2023, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava:

Traseul a fost excelent, dar destul de dificil. Băieții au alergat 10 km în cinci tururi a câte 2 km. Concurența a fost destul de mare, fiind prezenți la competiție cei mai buni atleți din România.Cursa s-a simțit destul de serios, și ca presiune și în ceea ce privește dificultatea traseului.Suntem alături de colegul nostru Claudiu Gorgan, care mâine va alerga la Campionatul Mondial Militar de Semimaraton (21 km) de la Lucerna, Elveția.Îi ținem pumnii”.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.