Sport

Meciul FCSB – Astra se joacă

Ziarul de Vrancea
14 ian 2021 919 vizualizări

Echipa lui Gigi Becali a jucat în Turcia un meci cât o competiție și a scăpat de carantină

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat,ieri, la Digi Sport, că DSP ar fi încălcat legea dacă ar fi dispus ca echipa să intre în carantină la revenirea în România după stagiul de pregătire din Antalya.. “DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Corendon Cup este competiția la care am participat. Am realizat că e mult mai bine pentru jucători să jucăm un singur meci, pentru cei care nu vor evolua din primul minut în meciul cu Astra”, a spus Mihai Stoica, spunând că recomandă ca jurnaliștii să se uite pe canalele oficiale ale echipei, unde vor apărea detalii.“N-am publicat aseară pentru că eram convins că se va afla oricum și am vrut să văd dacă pot să am încredere în 51 de oameni care au făcut parte din delegația noastră. Putem să păstrăm și noi un secret? Spre surprinderea mea nimeni nu știe cu cine am jucat. Și am jucat. Și o să vedeți”, a adăugat el. Mihai Stoica a explicat apoi că FCSB a jucat miercuri un meci cu Kemerspor (echipă din liga a III-a turcă n/r/).: “Puteam să jucăm de exemplu cu Slovan Liberec. Ar fi trebuit să jucăm cu Eskișehirspor, nu au obținut la timp aprobarea federației, și am jucat aseară, la la ora 17.00 ora locală cu Kemerspor, am câștigat 3-2. A fost o competiție organizată de cei care ne-au facilitat șederea în Turcia.

Echipa FCSB, care s-a pregătit în ultimele zile în Turcia, la Belek, a revenit ieri în România. În ultimele zile, au existat discuții cu privire la ce trebuie să facă echipa la sosirea în țară, și anume dacă va trebui să intre în carantină. Gigi Becali declara la 7 ianuarie că echipa nu ar fi plecat dacă nu s-ar fi asigurat că va fi totul în regulă la revenire și că la sosirea în țară se va da o declarație și se va evita carantina deoarece FCSB s-ar încadra într-o prevedere referitoare la formațiile care participă la competiții sportive în afara țării. DSP București nu a cerut carantinarea echipei bucureștene. FCSB are programat astăzi, la ora 20.00, un meci pe teren propriu cu Astra Giurgiu, în etapa a XVI-a a Ligii I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.