Sport

Magazinerul bagă Dinamo în bucluc

Ziarul de Vrancea
10 iun 2020 948 vizualizări

Salariatul clubului bucureștean a fost depistat pozitiv cu COVID-19 *toate meciurile echipei sunt amânate până la noi ordine *LPF susține că va căuta soluții ca întrecerea să se încheie pe teren

Magazinerul clubului Dinamo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit presei sportive. „În această dimineață, la ora 9.30, au venit rezultatele unor teste făcute la club și a fost depistat acest caz, pozitiv, de coronavirus.. Momentan, nu s-a luat nicio decizie care să schimbe programul formației, o să vedem”, au declarat oficiali ai clubului pentru gsp.ro. Potrivit telekomsport.ro, miercuri, au fost testați toți angajații lui Dinamo. Pentru jucători a fost al patrulea test pentru coronavirus, toate ieșind negative. Însă cel al magazinerului echipei a fost pozitiv. Oficialii de la Dinamo l-au izolat pe acesta într-o cameră de la stadion și restul echipei a plecat la baza de la Săftica. Informația a fost confirmată, oficial, pe site-ul clubului Dinamo, de către medicul Liviu Bătineanu. De asemenea, tehnicianul Adrian Mihalcea a suspendat antrenamentul care ar fi trebuit să se dispute joi dimineață.Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, declarase, miercuri, că Liga I nu se va întrerupe dacă o echipă înregistrează un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus, după reluarea competiției. Ștefan spune că se va încerca inițial reprogramarea meciului pe care echipa în cauza urmează să-l desfășoare și, dacă nu va fi posibil, va pierde la masa verde. Ieri după-amiază, LPF a decis suspendarea meciurilor echipei Dinamo până la finalizarea anchetei epidemiologice. LPF a mai reiterat ideea că „toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului trebuie aplicate și că pentru cluburile din Liga I cazul Dinamo este un semnal de alarmă”. De asemenea, a precizat că orice omisiune din partea observatorilor, privind consemnarea neregulilor constatate, va duce la excluderea imediată din corpul de observatori al LPF. “În final, asigurăm fanii că vom căuta toate soluțiile pentru ca eventualele meciuri neprogramate să se dispute la o dată ulterioară, deoarece rămânem consecvenți principiului desfășurării tuturor partidelor doar pe terenul de joc”, a adăugat LPF.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.