Sport

Lupescu și-a lansat candidatura

Ziarul de Vrancea
25 feb 2018 532 vizualizări

Fostul internațional a fost însoțit de un număr important de foste glorii ale fotbalului românesc și a primit mesaje de la Mircea Lucescu și Alex Ferguson

Fostul internațional Ionuț Lupescu și-a  lansat, ieri, candidatura la președinția FRF, în prezența unui număr impresionat de foști fotbaliști, mulți dintre ei din "Generația de Aur", dar și din alte generații. La lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu au participat, printre alții, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Gheorghe Popescu, Dorin Mateuț, Ioan Andone, Victor Pițurcă, Adrian Ilie, Mircea Sandu, Daniel Pancu, , Cristian Chivu, Marius Lăcătuș, Gino Iorgulescu, Răzvan Raț și Adrian Iencsi. Mircea Lucescu a transmis un mesaj video, la fel Sir Alex Ferguson, care i-a urat succes lui Lupescu la alegerile pentru președința FRF. "Mă bucur să vă văd în număr atât de mare. Faptul că sunteți atâția aici îmi dă mie convingerea că am luat decizia care trebuie, pentru că nu a fost o decizie ușoară.  Am avut privilegiul să văd la UEFA aspectul general al fotbalului european și mi-am dat seama că decalajaul acesta dintre estul Europei și vestul Europei va fi și mai mare dacă noi în fotbal nu luăm deciziile într-o direcție bună, măsuri mai radicale. Este singurul lucru care se poate face acum pentru a nu cădea și mai jos. Nu pot să fac singur, ci numai împreună cu «gașca» aceasta care este aici. Nu e o misiune ușoară și nu am să pot să o fac dacă nu sunteți alături de mine. E foarte important ca oamenii din fotbal să revină acolo unde le e locul", a declarat Lupescu. Fostul internațional Ionuț Lupescu a a mai precizat că primul lucru pe care îl va face, dacă va câștiga alegerile, reprezintă organizarea unui audit.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.