Sport

Legea cu „Garcea” doar pentru unii!

Ziarul de Vrancea
17 mai 2017 3486 vizualizări

Ziarul de Vrancea a transmis în direct meciul de handbal dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Suceava. 

 

 

Ziarul de Vrancea a transmis în direct meciul de handbal dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Suceava.

A fost o premieră apreciată de mulţi microbişti. Mai puţin însă de unii care au o „haină” pe ei, dar din păcate au comportament de „Garcea”. Un angajat al Poliţiei locale Focşani s-a dat în stambă miercuri seara, chiar în faţa Sălii Polivalente. Reporterul Ziarului de Vrancea a cerut permisiunea să parcheze maşina în faţa Sălii Polivalente, pentru doar cîteva minute, pentru a putea prelua mai uşor echipamentul tehnic folosit pentru transmiterea partidei de handbal în direct. Numai că, angajatul Poliţiei Locale, a sfidat pe toată lumea şi a precizat că în zona repsectivă au acces doar maşinile de intervenţie. Reporterul a mutat maşina într-o parcare de pe strada Tinereţii. Întrebat însă ce caută un autoturism Dacia Duster, aparţinând unui spectator de la meciul de handbal în faţa Sălii, angajatul din imagine s-a întors cu spatele şi nu a dat nici un răspuns. A sfidat pe toată lumea şi a dat de înţeles că e parcarea personală şi lasă pe cine vrea! Poate că odată cu venirea noului şef, comportamentul acestui om (certat) al legii să se schimbe. Poate chiar de tot, dacă privim că omul se apropie de pensionare! Ziarul de Vancea aşteaptă un răspuns din partea conducerii Poliţiei locale privind modul în care autoturismul Dacia Duster a stat parcat în faţa Sălii Polivalente pe tot parcursul meciului de handbal. Asta dacă nu cumva, vreo „forţă” de intervenţie din Focşani s-a dotat cu un asemenea mijloc de transport! (Z.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.